state of decay lifeline dlc problem. xbox360

wapaks23 Jun 6, 2014

  1. wa

    wapaks23 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 16, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hi can someone help me out i have downloaded a file of state of decay lifeline. from BAN-ME-PLEASE BAN-ME-PLEASE. this is the file [​IMG]
    i did what it say's there that put it on content/0000000000000000/


    but after that i launch the main game there's no lifeline just the maingame.
    i have latest xbox 360 corona,latest dashlaunch,dashboard,fsd.


    i tried to scan on xm360 dlc is unlocked..can anyone help me out how i can play the dlc. thanks ^_^
     
  2. losparo

    losparo Moderator Staff Member XPG Moderator TeamXPG
    380/564

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    2,060
    Likes Received:
    7,219
    Trophy Points:
    380
    Gender:
    Male
    Console:
    Playstation 4
  3. wa

    wapaks23 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 16, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well what i did is 584111e8 folder in content\0000000000000000.. what i did is i put the 0000000002 folder there so it should look like this in my external hdd.

    content/000000000000000/584111e8/00000002/lifeline dlc.. that what it looks like..

    tried everything horizon main game and dlc is unlocked hmm..even title update it's the latest TU. but it seems it won't work and by the way i don't have breakdown ..i can't find any download link for breakdown dlc xbox 360. so i don't know if that's making the problem..i mean does it need to have a 2nd dlc before the 3rd?(lifeline)
     
  4. Ve

    Veydron Newbie
    5/47

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Console:
    Xbox
    Firstly, where did you get your copy of SoD? Have you check your Media ID of your SoD copy? Sometimes the TU doesnt match your version of SoD. I face this problem when I was trying to get "Breakdown" to show up.

    Also, can you show your folder structure? I think your 0000000002 isnt right.
     
  5. gi

    giler44666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 19, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    you can let the site that you download state of decay lifeline plize and we download the game
     

Share This Page

Close