Looking for jurasic park builder hack

BloodyVanish Mar 31, 2014

  1. BloodyVanish

    BloodyVanish BloodyVanish
    0/47

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    409
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    blackpool uk
    Console:
    Xbox
    title says it all guys can u or do u no how to hack it ??
     
  2. yesca253

    yesca253 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    Are You Still Looking To Hack This App.?
     
  3. t3

    t3fury Guest

    do it on facebook with cheat engine and then login on your phone
    [​IMG]

    you can do dino bucks but they reset it after you boot it back up
     
  4. BloodyVanish

    BloodyVanish BloodyVanish
    25/47

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    409
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    blackpool uk
    Console:
    Xbox
    YES I AM STILL LOOKING ?
     
  5. BloodyVanish

    BloodyVanish BloodyVanish
    25/47

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    409
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    blackpool uk
    Console:
    Xbox
     
  6. XPGZeeR

    XPGZeeR Insert Title Here Lifetime Gold
    75/94

    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    859
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    75
    Location:
    The source of IKEA
    Console:
    Playstation 4
    Is your phone rooted?

    You can easily do this on your phone if its rooted, orelse just use pc and CE.
     
  7. BloodyVanish

    BloodyVanish BloodyVanish
    25/47

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    409
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    blackpool uk
    Console:
    Xbox
    just tried ce it changed them for a mill second then went back to what i had following this guide https://www.youtube.com/watch?v=GhdphHNv-3U
     
  8. BloodyVanish

    BloodyVanish BloodyVanish
    25/47

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    409
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    blackpool uk
    Console:
    Xbox
    and ive noticed i dont get 3 values pop up just 2
     
  9. t3

    t3fury Guest

    it might of been the screen value or they might of patched there servers now, but if you download cheat engine and search for the value and poke it, it should work doing it on facebook
     
  10. XPGZeeR

    XPGZeeR Insert Title Here Lifetime Gold
    75/94

    Joined:
    Jun 14, 2013
    Messages:
    859
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    75
    Location:
    The source of IKEA
    Console:
    Playstation 4
    Using Facebook to hack games on your android doesn't always work. I've hacked a couple but it's ALOT easier to just use root apps, I'd suggest you Root. (at your own risk) it helps alot :)
     
  11. yesca253

    yesca253 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    462
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    If Your Using Cheat Engine You Have To Lock It If That Possible.. I Haven't Use Cheat Engine In A While So I Forgot Of You Can Lock It.
     
  12. MrDegen

    MrDegen Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Kent
    Console:
    Xbox
    attempting to use Cheat Engine for first time, haven't a clue, complete noob to modding stuff but whatever.
    Seeing if can get it going for Top Eleven as fed up of surveys, or can someone help a lost noobie????
     

Share This Page

Close