JTAG UPDATE ISSUE

djzakattack1213 May 1, 2014

  1. dj

    djzakattack1213 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Connecticut
    Console:
    Xbox
    So I followed a tut and typed in custom number (16747) and built the image and everything but now that I'm trying to connect to live it's asking me to update the dash...can I update?
     
  2. Xe

    XeDevelopers Newbie
    0/47

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    No, That update is ment for a retial console. U must uodate on XeBuild (u can find the one u need on apkmods), then uodate like that
     
  3. St

    StevenRGHMods Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    20
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    California
    Console:
    Xbox
    no do not update you will brick your console.
     
  4. apollo3841

    apollo3841 UK JTAG/RGH Suppler ッ Lifetime Gold
    55/94

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    479
    Likes Received:
    224
    Trophy Points:
    55
    Gender:
    Male
    Location:
    England, Kent
    Home Page:
    Console:
    Other
    go to system setting, system info if you are on 16747 then yes it is ok for you to do the update it will only be a avatar update ;)
     
  5. pedro210

    pedro210 Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Messages:
    311
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Yup if you already updated to new dash like hacker said it's just avatar update which is fine or if you don't want to risk it for some reason download the system update files to USB jrunner give you the option as well
     

Share This Page

Close