I'm pretty sure that SPGs still work.

Employee Oct 29, 2013

  1. Employee

    Employee Banned
    0/47

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Krusty Krab
    Console:
    Xbox
    First off I know for a fact that you don't get reset for using load and pops or spgs. Second, people were using SPGs back in 2011. I'm positive that they still work. *EDIT Link:http://i.imgur.com/bHIByMw.png
     
  2. Ro

    Rocky Guest

    External Link Removed, Please don't link out to other Gaming Sites again ;)
     
  3. PlaguedEmbrace

    PlaguedEmbrace Don Pellucci - SS
    0/47

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    754
    Likes Received:
    107
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia ~ Candy Kingdom ~ Silent Hill
    Console:
    Xbox
    They still do
     
  4. Employee

    Employee Banned
    0/47

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Krusty Krab
    Console:
    Xbox
    Yeah that's what I thought; I couldn't get this one Gears of War 2 SPG to work though. I don't know what the problem was.
     
  5. PlaguedEmbrace

    PlaguedEmbrace Don Pellucci - SS
    0/47

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    754
    Likes Received:
    107
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia ~ Candy Kingdom ~ Silent Hill
    Console:
    Xbox
    Gears 2 one works fine, just clear the cache or delete the tu and go as it says, log in spg and then log into your account during a horde match or what ever the game type was
     
  6. Employee

    Employee Banned
    0/47

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Krusty Krab
    Console:
    Xbox
    do I have to have both of the accounts signed in at the same time?
     
  7. PlaguedEmbrace

    PlaguedEmbrace Don Pellucci - SS
    0/47

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    754
    Likes Received:
    107
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia ~ Candy Kingdom ~ Silent Hill
    Console:
    Xbox
    Yes both on your HDD or USB
    Instructions for the hell of it
    1. Remove Storgae Cache or Updates for GOW2
    2. Load GOW2 in the SPG Profile (Offline or Online up to you)
    3. In SPG profile click on training(I forget the match/menu you supposed to clock but it should be on a readme present in the file)
    4. At the beginning of the loading screen sign out of SPG and then sign into yours, it's load the map for a second or so then send you back to the menu with a sign-out message ~ cheeov's should pop up when you sign in
    5. done
     
  8. Employee

    Employee Banned
    0/47

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Messages:
    113
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Krusty Krab
    Console:
    Xbox
    Thanks, this helped me out so much, I just couldn't get the dlc achievements to pop. I guess I will have to go buy those.
     

Share This Page

Close