How to play GTA V, FIFA, TitanFall and Battlefield on Jtag/RGH

Xatoku Apr 28, 2014

  1. Xatoku

    Xatoku Good News Everyone! Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Planet Express HQ
    Console:
    Xbox
    Hey there, I am not the person who discovered this and there are people trying to sell this so please don't be scammed.

    A lot of people have been wanting to get online on there RGH / JTAG with the following games, GTA V, FIFA, BATTLEFIELD and TITANFALL, well now you can just do the following:​

    Go in to your launch.ini and change this setting:
    xhttp = true to xhttp = false.

    It's that simple guys it's pathetic that people would try and sell something like this!

    NOTE: This also works on FIFA and GTA V.​

     
  2. pedro210

    pedro210 Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Messages:
    311
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    ;) this is awesome thank you
     
  3. Coder123

    Coder123 Finnish Modder XPG Developer TeamXPG
    105/188

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Console:
    Xbox
    Credits to Chr0me for releasing it on 7s. ;)
     
  4. eh

    ehmoja Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 26, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks a lot biohazard. just some small questions:

    1. do you need an xbox gold account for this?
    2. do you need you console permissions to include going on xbl or do you just need an active internet connection?
    3. can it be patched?
    4. does the change in launch.ini affect anything else, or in other words, why was it set to true in the first place?
    5. what dash do you need?
     
  5. AlexAlex16

    AlexAlex16 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 22, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ploiesti , Romania
    Console:
    Xbox
    So we need Xbox Live or something to play Grand Theft Auto V online ?
    Can someone confirm if GTA V works online ? :D
     
  6. TheTripleDeuce

    TheTripleDeuce CanEH!dian
    35/47

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    578
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    Maritimes Canada
    Console:
    Xbox
    those arent small questions lol and from what i can see you probably dont have a RGH/JTAG
     
  7. Xatoku

    Xatoku Good News Everyone! Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    1,282
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Planet Express HQ
    Console:
    Xbox
    1. No you can spoof gold on Jtag/RGH
    2. No all you need is an XBLS Server/Updated XeLive to get your Jtag/RGH Online.
    3. Its possible but its not very likely
    4. It is used for FSD LiNK (A free XBL Alternative for Jtag/RGH)
    5. Your going to be using this to connect to Xbox Live and play these games online so you'll need dash 2.0.16747 (The latest dashboard at the time of writing)

    Hope I helped ;)
     
  8. In

    Inhorox Newbie
    0/47

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Link of XBLS please!
     
  9. ma

    marto21 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Messages:
    9
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Where to find launch.ini ?
     
    • Bad Spelling Bad Spelling x 1
  10. Alcatraz3222

    Alcatraz3222 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 6, 2013
    Messages:
    52
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Thank you!! i have only one question, where we can find XBLS i never found it for free
     
  11. Ty

    TysonNL1984 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    Console:
    Xbox
    hello guys, i've changed my launch.ini on the hdd directory but i still can't play titanfall. it keeps asking about XBL account. (Have the same problem with COD Ghosts)
    what am i doing wrong?

    Problably in the wrong launch.ini ;

    ; 14699+ has native http functions, but you are forced to be logged into use them
    ; this patch removes that restriction, set to false to disable it if you have any problems
    ; if not set this value will be TRUE
    xhttp = true to xhhtp = false
     
  12. ch

    chrisclegg09 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 17, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    New Zealand
    Console:
    Xbox
    I am trying to play GTA V online so I have disabled xhttp (xhttp = TRUE to xhttp = FALSE) and then what???

    I open up my GTA V and i have updated its title to update 17
    I can press the xbox home button to open the System Link menu and connect to lobbies???
    And when I try to go to Online in the game it doesnt let me???

    Anyone got any ideas or can help me?
    Thanks
     
  13. apollo3841

    apollo3841 UK JTAG/RGH Suppler ッ Lifetime Gold
    55/94

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    479
    Likes Received:
    224
    Trophy Points:
    55
    Gender:
    Male
    Location:
    England, Kent
    Home Page:
    Console:
    Other
    yeah would of been nice of him to add some credits. :)
     
  14. Do

    Domas924 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How to open lauch.ini in rgh plz help !!!!!!!!!!
     
  15. apollo3841

    apollo3841 UK JTAG/RGH Suppler ッ Lifetime Gold
    55/94

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    479
    Likes Received:
    224
    Trophy Points:
    55
    Gender:
    Male
    Location:
    England, Kent
    Home Page:
    Console:
    Other
    Open xbox neighbourhood and drag your launch.ini onto your desktop then open it with note pad.
     
  16. djratedx

    djratedx Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 22, 2014
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    i dont understand what to do now i have sorted out my launch ini, at first i was doing the one thats in flash, but suppose to be in hh1, al sorted i change it from true to fals, now what do i do im so lost would love to play titan fall n gta v online
     
  17. sp

    split76man Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I've been changed my lauch.ini but when I go to setting and "test connexion to XBOX Live" It said my xbox can't connect to xbox live..
    Can you help me ?
    Thanks
     
  18. is

    isergamer Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Do i need to go to system link or the actual game in the multiplayer section? :dance2:

    You need LiNK for that dude
     
  19. ha

    hammadroid Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi ,
    Can I know if this still possible ? is there any risks to be banned using this methode ?
    Thanks previously
     
  20. AF

    AFOramz Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    so there is no need for xbls whatsoever?
     

Share This Page

Close