How do I change IP & Mac address on my Provider

MedusaImages Mar 23, 2014

  1. MedusaImages

    MedusaImages Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 2, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    United States
    Console:
    Xbox One
    I need some immediate help please. Im having trouble changing my IP and/or Mac address on my Motorola modem. I cant seem to have access to it anymore. At least to change it I cant. Apparently Motorola IP addresses are provided my the ISP and cant be self changed. What can I try? Im trying to change IP on 360 so no other consoles get banned when Im on Xbox Live Stealth.
     
  2. De

    DellBoy Veni Vidi Vici Lifetime Gold
    235/282

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    4,228
    Likes Received:
    2,569
    Trophy Points:
    235
    Location:
    Under Your Bed
    Console:
    Xbox
    it doesn't work like that mate its banned through you KV you won't get a full IP ban they have only ever done that a few times to the most prolific bad people M$ want to ban and they have to go through court to get a IP ban, so don't worry about that, your retail won't get banned if they catch you out on your RGH just the KV from the RGH will be banned they can't ban your retail console
     
  3. MinecraftSharer

    MinecraftSharer Big Daddy
    0/47

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Messages:
    106
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Up Up & Away
    Console:
    Xbox
    If i am right sir, The KV is banned its self not the xbox
     
  4. gameroms

    gameroms XPG
    0/47

    Joined:
    Nov 3, 2013
    Messages:
    2,461
    Likes Received:
    437
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox One
    Sorry DelBoy but I call BS..

    Back in Nov '13 i was hosting a lobby & the kv got banned. I forgot to unplug my retail with warranty seal still on it, and it was bought new by me from gamestop so I know there was no mods. After the lobby my son went to get on the retail to play minecraft and it was banned too.

    If you unplug your retail from the network you shouldn't have an issue though. However I know you plan to host COD lobbies for Ghost so you will need to find a way to reset them or don't bother buying new kv's for Ghost.
     
  5. MinecraftSharer

    MinecraftSharer Big Daddy
    0/47

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Messages:
    106
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Up Up & Away
    Console:
    Xbox
    Yes. That is because when you get IP banned on your KV/Xbox you cannot go on anymore xbox's threw that IP.
     
  6. gameroms

    gameroms XPG
    0/47

    Joined:
    Nov 3, 2013
    Messages:
    2,461
    Likes Received:
    437
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox One
    I didn't get Ip banned, i hooked up another console that I had it storage and it worked fine.
     
  7. MinecraftSharer

    MinecraftSharer Big Daddy
    0/47

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Messages:
    106
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Up Up & Away
    Console:
    Xbox
    I understand. But what MedusaImage saying he got I.P. banned.
     
  8. gameroms

    gameroms XPG
    0/47

    Joined:
    Nov 3, 2013
    Messages:
    2,461
    Likes Received:
    437
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox One
    oh ok..
     
  9. MedusaImages

    MedusaImages Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 2, 2014
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    United States
    Console:
    Xbox One
    Thanks for all your feedback and yes, Im just scared that all console will get banned since they are running under the same IP address. I DO NOT have a retail xbox 360 but I do have a retail Xbox One. Im afraid that they'll be harsh enough to ban the completely new system.
     
  10. DankScope

    DankScope Member
    25/47

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    217
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    Wisconsin
    Console:
    Xbox One
    They won't ban it, I have an xbox one and I host on my rgh all the time, don't worry about it man they won't.
     
  11. Ma

    Manicmacca Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Wallasey , UK
    Type CMD in your search bar ( bottom left ) then type IPCONFIG hit enter that's you with a new IP Address then your browser search bar type.
    192.168.0.1 hit enter that'll load up your wifi hub/ router check in there that your IP is new. Hope this helps bud
     
  12. AnonModders7154

    AnonModders7154 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I dont think they even do ip banneds anymore i think they see what console was connect to that ip before and after the mods then they banned those consoles they odnt banned the ip i think they just grab console information off the ips
     
  13. as

    asb1118 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    so tool your saying on ghost you need to change your IP to mod it are they tracking the IP and flagging them?
     
  14. St

    StevenRGHMods Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    20
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    California
    Console:
    Xbox
    you would wanna go to whatever router you have go to the site of it and change the last number and letter on the mac adress and your good!
     

Share This Page

Close