Thread Status:
Not open for further replies.

Resolved Yu-Gi-Oh! 5D's

Dragonx16 Oct 20, 2011

  1. Dr

    Dragonx16 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I'm not sure whether this editor still works or not, but I'm not getting anywhere with it. I extract my save and then load it with the editor, then I click the all cards button and nothing happens. I don't know if anything is supposed to happen, but I click it once, then save and rehash, and back on my usb it goes, but I don't have any more cards than I had before. Anyone know why this is or if this editor even works anymore.
     
  2. jpope420

    jpope420 Developer XPG Developer
    0/47

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    New Jersey
    Console:
    Xbox
    please post your save so one of us can have a look and see what the prob is.
     
  3. Dr

    Dragonx16 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I hope it's ok that I uploaded it to mediafire, but here it is
    http://www.mediafire.com/download.php?lvmgifb43696z8k
    I nulled the IDs and everything.
     
  4. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    press save after you highlight the button
     
  5. Dr

    Dragonx16 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Yea, I did that, but it didn't give me any cards. I'll keep trying just to see if it's being buggy and update whether it works.
     
  6. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    your save has all cards already.....
     
  7. Dr

    Dragonx16 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    WOW! Now that's weird, extremely weird. I've loaded it so many times and I still only have a little over 100 cards. I guess I will have to do some tinkering to see what's wrong. Thanks for the update, I at least know the editor works. Now if only I could get it to show up on my game. Too bad the editor doesn't give 3 of each card since I already know it doesn't do that, I think.

    I guess this can be closed, since it's something to do with going from my computer to the xbox, which I've never had problems with.
    Thanks for the excellent and fast support.
     
  8. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    do this....start a new game and get 3 of some of the cards and i will try to fix it
     
  9. jpope420

    jpope420 Developer XPG Developer
    0/47

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    New Jersey
    Console:
    Xbox
    try this
    http://www.mediafire.com/?kjv28w9brup1y7b
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close