title updates wont show up

fullmetal7777 Feb 1, 2013

  1. fu

    fullmetal7777 Newbie
    235/282

    Joined:
    Jan 3, 2013
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    ok so im trying to update my games on my jtag and when i go to manage title updates in fsd, itl go to the TU screen, but no title updates show up. I know for sure that the game im using (skyrim) does have title updates, any ideas why they wont show up?
     
  2. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    155/188

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    maybe a dumb question but did you press y to download updates?
     
  3. fu

    fullmetal7777 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 3, 2013
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    yeh im dumb lol were do i download it to? it says onboardmu, usbmucache0, and usbmucache1
     
  4. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    155/188

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    i usually do mu if you have a built in memory unit or hdd if you have the option
     
  5. fu

    fullmetal7777 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 3, 2013
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    so is mu the terabite drive that i have all my games loaded onto? sorry i know nothing about this stuff lol
     
  6. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    155/188

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    usually that should show up as hdd i believe but not 100% without looking at.

    Edit:
    nm if you are talking about an external 1tb drive that would show up as usb0 or usb1 depending where you have it plugged in.
     
  7. Deeked

    Deeked 3 Percenter Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    270
    Likes Received:
    78
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    On the losing end of a broke wish bone
    Console:
    Xbox
    Not trying to hijack this thread, but I have had problem with all title updates ever since I updated FSD to the beta version with LINK incorporated. I find the title updates that I download with FSD in a folder on my internal HDD (not sure the dir and sub dir's at the moment) but it definitely stopped installing my title updates in HDD1/Content/0000000000000000000000000000000000000000/***********

    I'll get that folder location in a moment and fullmetal7777 , if you could check and see if they are going to the same place as on my RGH then we might solve this issue together....

    PS: Found the folder that they are installing to. Here it is.....
    /Hdd1/FreeStyle/Data/TitleUpdates/32533852314A424D304235313637202020202020
     
  8. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    155/188

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    most tu's go into either the cache directory or the 000B0000 folder under the game ID in the 000000000000000 folder depending on the particular game.
     
  9. De

    DellBoy Veni Vidi Vici Lifetime Gold
    235/282

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    4,228
    Likes Received:
    2,565
    Trophy Points:
    235
    Location:
    Under Your Bed
    Console:
    Xbox
    since we are all asking questions about TU on Freestyle quick question Caboose mate, as a example Black Ops 2 I downloaded the TU's but it downloaded 3-4 of each TU (I'm guessing like RF, Pal, Ntsc/J, Ntsc/u. Is there any way to stop that and make it only download the correct TU for the game, I have 4 TU11 for Blops2 and its a pain as you can't tell which one is which lol
     

Share This Page

Close