Minecraft Corrupted Save

adtr223 Aug 20, 2012

  1. adtr223

    adtr223 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Florida
    Console:
    Xbox
    Alright this has never happened to me so i'm clueless. I downloaded two minecraft saves from mediafire and tried putting them on usb. They were rehased and resigned and injected. But one file when selecting the usb freezes the xbox, the second file appears as corrupted. Is it something i'm doing or the file itself?
     
  2. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    8,999
    Likes Received:
    1,411
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    think the saves was f-up sound like u did everything right.
    ps upload yr save so peps will have a crack at it and see what can b done.
     
  3. adtr223

    adtr223 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Florida
    Console:
    Xbox
    Alright i'll upload them on here since they're to big to upload on a post.
     
  4. adtr223

    adtr223 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Florida
    Console:
    Xbox
    Ok. Wait. I think i messed up. They're bin files.
     
  5. Davyzz

    Davyzz Loser BANNED
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    298
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, Wales.
    Console:
    Xbox
    a minecraft save is supposed to be a .bin file,

    if you can upload the saves you have,

    and also link us to the mediafire links you downloaded them from originally would help aswell.
     
    • Like Like x 1
  6. adtr223

    adtr223 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 6, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Florida
    Console:
    Xbox
    http://www.mediafire.com/?ouoa1jw9p2mpd3w : File 1
    http://www.mediafire.com/?v7ywddohb0hxgln : File 2
     
  7. Fluttershy

    Fluttershy Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    63
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ontario
    Console:
    Xbox
    have you changed the IDs on them?

    there's 3 IDs.

    Profile ID
    Console ID:
    Device ID:

    if you haven't ...take a save that works on your xbox. And use the package manager in 360Rev to open it and save the IDs as Set 1 2 or 3


    then open the saves you're having trouble with,with the Package Manager and select which ever "Set" you saved your IDs to and click on it the existing IDs of the save should've changed to your saved IDs. Then click the rehash& resign button. and re-inject to your USB drive.

    as not all IDs are the same....they're specific to the save device,console and your profile.....
     

Share This Page

Close