Disk not Supported

jmaguire1127 Feb 2, 2013

  1. jmaguire1127

    jmaguire1127 Newbie
    55/94

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Can anyone help me out.. I tried to play backup xbox games NBA 2K13 and NFS Most Wanted. When I tried to play it there is a error "Disk is not Supported". Is there a way I can play this game without reburning it or to bypass this error? Thanks in advance.
     
  2. XPGBuSh

    XPGBuSh XPG'S FIFA KING XPG Retired Staff
    205/282

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    8,125
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    205
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Playstation 4

    Are you using a IHAS burner?

    Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk
     
  3. jmaguire1127

    jmaguire1127 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    No Idea I just bought this dvd backup games..
     
  4. jayt180703

    jayt180703 i think ive broke it
    0/47

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,976
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    PLAYBOY MANSION .
    Console:
    Xbox
    THIS IS NOT A MEDIA ISSUE .

    disc unsupported is that you arent on the latest firmware you should be on LT 3.0 i can almost gaurantee this is youre issue you need a reflash .
     
  5. jmaguire1127

    jmaguire1127 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 30, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I already got LT 3.0. Ive played before XGD3 Games.. Is thre a problem with the disk itself?
     
  6. jayt180703

    jayt180703 i think ive broke it
    0/47

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,976
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    PLAYBOY MANSION .
    Console:
    Xbox
    have you ran the iso through abgx .
     
  7. imcool875

    imcool875 Gold Member Gold Subscriber
    55/94

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    907
    Likes Received:
    66
    Trophy Points:
    55
    Gender:
    Male
    Location:
    USA
    Console:
    Xbox
    need topology data from abgx.. run through there and reburn
     
  8. jayt180703

    jayt180703 i think ive broke it
    0/47

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,976
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    PLAYBOY MANSION .
    Console:
    Xbox
    yep exactly right as ive stated its either not flashed to lt 3.0 but you say it is or they need running through abgx there is nothing else that it can be except for these two solutions .
     

Share This Page

Close