Thread Status:
Not open for further replies.

Resolved Corrupted Save

nycse Jul 29, 2012

  1. nycse

    nycse Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hello! This is my first post on the forums and unfortunately it's about an error I recently ran into with my Minecraft save.

    Here is my situation, please bear with me!
    This world is another users who managed to make a good majority of the map flat. I've noticed that they do have glitched items such as the stacked pickaxes but I haven't had any problems with that until now. These errors only started occuring after I modded my inventory with ore.

    That's all I can think of at this point, please feel free to ask me any questions and hopefully I can provide an answer regarding the uses with this save.

    Here is a link to my .bin -
    http://www.4shared.com/file/FKqrKA2q/Save2012_7_4_25624.html

    Thank you in advance. ^___^
     
  2. Davyzz

    Davyzz Loser BANNED
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    298
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, Wales.
    Console:
    Xbox
    Can you upload it at 2shared.com instead. will have a look when i get home from work


    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
     
  3. nycse

    nycse Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Yeah, definitely.
    http://www.2shared.com/file/Qln0r_8Z/Save2012_7_4_25624.html
     
  4. Ho

    Holliday Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Messages:
    121
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Kentucky
    Console:
    Xbox
    I was unable to fix it. I took out every thing and changed a few of the quantity and still freezes when trying to load the map. Mine done the same thing one time. I think when you add some of that stuff that shouldn't be in the 360 version it corrupts it where it can't be recovered. Hopefully you have another backup of this that you can revert to. If not I would suggest you to in 360rev set it so it makes backups every time you mod. About>Settings>Check "Make Backup"

    Or maybe some one else knows some thing I don't. Good luck.
     
    • Like Like x 1
  5. Davyzz

    Davyzz Loser BANNED
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    298
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, Wales.
    Console:
    Xbox
    You have done as much as anyone.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
     
  6. nycse

    nycse Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    That's unfortunate but thanks for the advice, it's a hard lesson learned.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close