Can I record my Xbox 360 with Fraps?

Mahoganycc Aug 11, 2012

  1. Mahoganycc

    Mahoganycc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I have it DVI to HDMI, will fraps record the current input on the monitor? :) THanks.
     
    • Like Like x 1
  2. jo

    jot121 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I think you should be able to do it.
     
  3. Mahoganycc

    Mahoganycc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I' m Trying to figure it out. How?
     
  4. jc

    jch1993 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    how is ur pc and xbox connected on the same monitor? o_O
     
  5. Mahoganycc

    Mahoganycc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    113
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Back of my computer has a HDMI output (ATI Radeon gfx card) and that goes into my HDMI switch box which has a HDMI cable from the xbox to the switch box input 1, DVI to hdmi input 2 (PC) , and switch box to back of computer. And I solved this already lol. I just bought a HD PVR 25 minutes ago, insted of figuring out a more frusterating way :eek:
     

Share This Page

Close