call of duty black ops 2 freezing issue

RGH1 Aug 27, 2013

  1. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    hi guys today I played call of duty black ops 2 campaign after some time playing it freezes I can't even go to freestyle 3 dashboard I heard the problem is from dashlaunch but I have dashlaunch 3.07 and it says the problem is from dashlaunch 3.03 so what is the problem from ?
    Please HELP :( :( :( :(
     
  2. Pangora

    Pangora Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Messages:
    274
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Birmingham,UK
    Console:
    Xbox
    Try Deleting Dash Launch And Installing It Again! Or Uninstall Blackops 2 And Install It Again :)
     
  3. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    well I tried to reinstall cod black ops 2 but no use but does the freezing issue from dashlaunch 3.03 appear on dashlaunch 3.07 ?
    because I will try to unload dashlaunch 3.07 as soon as I redownload cod black ops 2
     
  4. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    please help it still freezes I don't know what's the issue
     
  5. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Can someone please help me it freezes again after I-3 hours please help :( :( :( :( :( :(
     
  6. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    please help :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
     
  7. Met

    Met Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    315
    Likes Received:
    147
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    What's your console specifications? Others may help if you provide enough information on your setups.

    Though have not played the game yet, These are some tips that hopefully may help:

    • Are you on the current dash version?
    • Are you using any apps/tweaks besides xexmenu, dashlaunch, fsd?
    • Where is dashlaunch and fsd installed to? have you tried updating both of them then trying it?
    • Are you running any trainer/mods for the game?
    • Are you using title updates and Have you updated them?
    • Any DLC installed for the game? Corrupted files from anywhere including in DLC's will cause the game to freeze or produce a fatal crash.
    • try temporarily moving launch.ini to a folder instead of the root of the device and try it.
    • or remove all external devices that dashlaunch is installed to before booting your console, Once the console loads to Original NXE menu, plug the necessary external devices back, load xexmenu and load the game or load via fsd and try it.

    Don't rush just take your time to test them out first and see if it works,
     
  8. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    well my console specs are
    My mobo falcon
    My dashlaunch was 3.07 but now 3.08
    My glitch is rgh 2
    My dashboard 16203
    well I fixed my issue by updating dashlaunch 3.08
     

Share This Page

Close