Thread Status:
Not open for further replies.

Resolved Big Problem With Rainbow Six Vegas Mod Tool

GtaGamerQC Jul 8, 2012

  1. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hi everyone

    I tried to change my rank in rainbow six vegas with your mod tool but when I logged into the game my rank has not changed and my sensitivity of Y axis was -2. Whenever I try to change the sensitivity in the options the game freezes and I have to restart.
    The game is unplayable, I even try to delete it and download it again but this has not solved the problem.

    Thank to help me.

    I will give $ 1 in paypal money at first that solves my problem >.<
     
  2. xpghax

    xpghax Gold Section Mod/Uploader
    205/282

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    8,916
    Likes Received:
    3,939
    Trophy Points:
    205
    Location:
    in sidey's basement :(
    Console:
    Other
    upload your save so we can take a look at it for you ;)
     
  3. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    This is the my gpd file of rainbow six vegas

    http://www.mediafire.com/?b7jc5rxexb9hgwy
     
  4. Bezza

    Bezza Naughty but Nice XPG Retired Staff
    205/282

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    6,362
    Likes Received:
    1,085
    Trophy Points:
    205
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Xbox One
    not sure if you need to load your profile in to the tool not just your gpd sure thats what i had to do make sure you make a back up first ;)

    The game is unplayable, I even try to delete it and download it again but this has not solved the problem. you could try adding a fresh unmodded gpd did you make a back up of your gpd before trying to mod it ?
     
  5. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    No,when I used the tool I take the account and not the gpd. The problem is not the profile but the gpd it's why I send you my gpd.

    I did not make a back up because I thought the tool was reliable
    And I don't know where to find a fresh gpd file.(I search a little bit on google but I find nothing)
     
  6. Berbersauce

    Berbersauce Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Canada, Quebec
    Console:
    Xbox
    Ben je c que j'ai hacker le mien pi c'etait super facile
    Si ta pas resolu demande moi de l'aide je pourrait te le hacker j'ai tout les programs pour :)
     
  7. xpghax

    xpghax Gold Section Mod/Uploader
    205/282

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    8,916
    Likes Received:
    3,939
    Trophy Points:
    205
    Location:
    in sidey's basement :(
    Console:
    Other
    please post in English as this is an English speaking forum ;)
     
  8. Berbersauce

    Berbersauce Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Canada, Quebec
    Console:
    Xbox
    Im sorry :) I will next time
     
  9. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I have find a fresh gpd I will try to play with.
     
  10. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Nobody want to help me...?
     
  11. slyfuldragon

    slyfuldragon 360Revolution Developer XPG Moderator
    195/282

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    363
    Trophy Points:
    195
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    We will take a look into your issue, but it should go without saying -- Even if the tool does or does not create back ups for you, ALWAYS create backups before making changes to any file.

    Also if possible to include that fresh file (once you've gained xp, if you could include that as well -- to help quicken the troubleshooting process)
     
  12. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I try to use the fresh gpd with my account but it's dont work.
    The gpd don't fit with my account and when I erase my real gpd my account is corrupted.
     
  13. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    try this

    try this

     

    Attached Files:

  14. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I can't download it because I don't have the permission
     
  15. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    http://www.mediafire.com/?o1hhdsfwp71v1va
     
  16. Gt

    GtaGamerQC Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Don't work...
     
  17. Davyzz

    Davyzz Loser BANNED
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    298
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, Wales.
    Console:
    Xbox
    thread locked due to inactvity,

    If OP is still getting the same error, please message me personally and i shall unlock it for you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close