XBLSE just at boot screen? Help (Reward)

Opened Dec 2, 2013

  1. Op

    Opened Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey i have bought XBLSE and its just getting stuck at the boot screen.

    Once it finally boots after about 10 minutes it says (XBLSE Error Restarting)

    None of the sellers re replying or helping me on AIM now ive bought it.

    If anyone can please help me message me on AIM

    ddosmodz is my aim

    I will give a nice reward for the person who gets this working for me.
     
  2. KillerVidz

    KillerVidz Rocky BANNED
    0/47

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    3,312
    Likes Received:
    1,279
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG-UK
    Console:
    Xbox One
    You should always buy from the Main sellers the actual people that are staff at XBLS. So if you bought of a random person thats why you may be encountering problems. If not then not a clue as I don't own a Jtag/RGH
     
  3. Op

    Opened Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I bought it off the people it says on there xblse website :)
     
  4. ScouseCarl

    ScouseCarl Dream/Believe/Achieve.
    95/188

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    1,616
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    95
    Gender:
    Male
    Location:
    Liverpool
    Console:
    Xbox
    Make sure you have the launch.ini file on the root of your HDD.
    And make sure the plugins are properly set.
    And make sure the xex's are also on the root of your HDD.
     
  5. Op

    Opened Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Everything is setup how they told me to set it up everything is on the HDD and the plugins are correct also.
     
  6. ScouseCarl

    ScouseCarl Dream/Believe/Achieve.
    95/188

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    1,616
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    95
    Gender:
    Male
    Location:
    Liverpool
    Console:
    Xbox
    Then it is something on there end mate.
     
  7. Mectrikz

    Mectrikz Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Nov 15, 2013
    Messages:
    674
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I doubt they hve let you on the server contact them on aim
     
  8. Chillz

    Chillz Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    New York
    Console:
    Xbox
    Hopefully you have it working, if not here are fixes/problems that may cause an error:

    1. KV is banned(Buy a new one or have another member test it for you)
    2. Re-flash nand
    3. Delete Dashlaunch and Plugins and re-add(Different downloads if possible)
    4. Make sure you're added on their server
    5. Make sure Liveblock is turned off in dashlaunch
    6. Make sure you have the latest version of everything(Dashlaunch etc.)
    7. If using a wireless connection, bridge your connection and see if that helps
    8. Restart router see if that helps anything(Usually doesn't but it is worth a shot)

    If I may ask, who did you get your KV from? As the KV being banned is a possible cause, I would contact him.

    I will look into more solutions, contact me on AIM: frostyv2
     
  9. TheHacker72

    TheHacker72 Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    When your xbox powers on and the lights flash hit the eject button and it should bypass dashlaunch :)Sent from my LG-MS770 using Tapatalk
     

Share This Page

Close