I have no system Link button in my xbox guide, have tried everything, please help

wqill2010 Sep 5, 2013

  1. wq

    wqill2010 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Console:
    Xbox
    I have no system link button/option in my xbox guide, I have tried everything followed all the tuts, read all the forums please help..
     
  2. Design

    Design Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    236
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    start the game up that you want to go on system link > go to multiplayer > click system link
     
  3. wq

    wqill2010 Newbie
    5/47

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Console:
    Xbox
    Thanks for the quick reply

    yeah I have tried that already

    I go on black ops 2

    go to multiplayer

    then click the xbox guide button but theres no system link option there
     
  4. D33J

    D33J The 1
    45/47

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    899
    Likes Received:
    255
    Trophy Points:
    45
    Gender:
    Male
    Location:
    Raving Raving Everywhere
    Console:
    Xbox One
    I no its a daft question but have you got a RGH or JTAG i have seen ppl ask this and they have been on a retail 360.
     
  5. Coder123

    Coder123 Finnish Modder XPG Developer TeamXPG
    105/188

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Console:
    Xbox
    u gotta use FSD not default dash also make sure u have link enabled and the newest version of fsd...
     
  6. wq

    wqill2010 Newbie
    5/47

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Console:
    Xbox
    hahaha yes I have an RGH

    I have FSD rev775

    I set dashlaunch to auto boot into FSD (do I need to update my dashlaunch also?)

    Link is enabled and the test passes everything

    is it anything to do with my default MS dash? I haven't updated it for aaaages
     
  7. wq

    wqill2010 Newbie
    5/47

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    5
    Console:
    Xbox
    oh and thanks again guys, this is driving me crazy!

    I have been reading all the forums and watching all the tuts i can but to no avail..(!)
     
  8. RG

    RGH1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    well try putting your fsd folder in hdd1 that worked for me also try to reload the fsd plugin in system settings > status > unload then load again
     
  9. ds

    dsull2010 Newbie
    0/47

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Wales, United Kingdom
    Console:
    Playstation 4
    if that don't work need to check your network settings in NXE dash or re install fsd had this myself a fortnight ago
     
  10. XxxLunarFangxxX

    XxxLunarFangxxX Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    Try a fresh install of F3
     
  11. Mi

    Miracle2012 Newbie
    0/47

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I face the same problem ... You have to update your NXE Dashboard to the latest (16573).. when you do it ..you will find the System link...I'm sure...Trust me
     
  12. konj

    konj Rookie
    15/47

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    Console:
    Xbox
    there is plugin unload and load in fds . try that my friend
     
  13. mmansori85

    mmansori85 Rookie
    15/47

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    15
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    alright let's revive the topic!
    I have the same problem folks, I get all the "passed" in test, In the main menu of FSD I get "system link patched"...but still when I'm in the game, when I check Guide Menu, System link is off or unavailable or whatever that means "not available"...
    If anyone came up with any solution please help me!
     
  14. 7s

    7sDave Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 11, 2014
    Messages:
    35
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Not sure if you've fixed this but are you for sure on the latest dash?
    Do you have the avatar update?
    Is link enabled?

    If you pass all of these just message me and I'll continue to help you till it's fixed, if not fixed already.
     

Share This Page

Close