Hey was wondering can i do this?

nightmarexxx Jul 29, 2013

  1. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    So i have a laptop

    Macbook that running bootcamp and has like 2gb ram

    So my question here is can i updrage my ram on mac that running bootcamp? And when i upgrade ram does it give your more space on local disk you have?

    Cuz i have like 4 game and working fine but a little bit laggy since it laptop you know :lol:

    A lot people say why dont get pc?

    Well cuz i have xbox and i dont play a lot on laptop

    Yeah thats my question
     
  2. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    What year and processor does your MB have?
     
  3. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    Sorry m8 im noobie how to know it :lol:
     
  4. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Click on the apple icon, in the top left corner, and then click on about this mac, and it should say Processor, and memory with info displayed beside the text.
     
  5. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    But im on windows 7 now how to open apple back?
     
  6. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Turn off the computer, and then when booting, you should get the option for bootcamp or macosx.
     
  7. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    Mine when turn on automaticly open windows ;) and when i get to mac how to get to windows :lol:
     
  8. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    Ohhh i saw bootcamp on windows and it give me option to restart in mac os
     
  9. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    This part really doesn't matter then, do you have the box, or know what model and year it is?
     
  10. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    Nope i dont :(
     
  11. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Okay then boot mac osx, and click on the apple icon in the top left corner, and give me the info I asked for in the first place, and then click on "More info..." and it should tell you the year, and model.

    Is it a white macbook, or a silver macbook unibody(it will say macbook on the black part of the screen), or a macbook pro?
     
  12. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    But if u wanna processor on bootcamp

    It is

    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8600. @

    2.40GHz. 2.39GHz
     
  13. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    That really doesn't help, I need you to boot into bootcamp, so I can find out the model..
     
  14. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    It is white macbook
     
  15. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Okay the max ram for your model is 6gb
     
  16. nightmarexxx

    nightmarexxx XPG Homie
    0/47

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    2,590
    Likes Received:
    206
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Behind you! Stalk you all tha time babyyy
    Console:
    Xbox
    Does that mean i can upgraddee then?

    Thank for the answer m8 ;)
     
  17. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Yeah, turn off your macbook, and then remove the back cover, make sure you've unplugged the power adapter, and then unplug the battery on the inside of the mb, remove the ram carefully, and then put the new ram in, and when it inserts you should hear a "pop" or "snap" I did the same thing on my mbp boosted it to 16gb! :)
     

Share This Page

Close