fable 3 modded save

fromscarface Apr 28, 2013

  1. fr

    fromscarface TOP G
    0/47

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    192
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Xbox
    First the save was made by idle hands 88 he modded the money and the guild seals.


    i just updated the guns and the weapons and the Armour

    sorry you may need most off the dlc and do not open this gifts until you get your guns and weapons

    i put every legendary weapons and guns on it just check the gifts.
    ​i put some suits on it like the military suit,king suit and some other cant remember what.
    you start at the dweller village when you need to meet "sabine" leader of the dwellers

    please do not annoy me about downloading his save because every-time i tried to mod it the save would corrupt every time it auto saved

    if you save corrupts look at this not made by me. but works just "DO NOT USE THE MOD TOOL SKIP THAT PART SINCE YOU DO NOT NEED TO DO THAT AND IT HAS A TROJAN IN IT DETECTED BY AVIRA" http://www.youtube.com/watch?v=9PatUDPdSDM


    DOWNLOAD LINK http://www.mediafire.com/?ajq7e8w6atotqe2
     
  2. Or

    OrochiZX Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    What DLC do I have to download?
     
  3. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,014
    Likes Received:
    1,420
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    For stoping it from "Corrupthing" just move everything "apart from Guild seals :( " to a new player but dont give all the money over as that's 1 of the glitch making it corrupt.
     
  4. fr

    fromscarface TOP G
    0/47

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    192
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Xbox
    thanks i have fixed a corrupted fable 3 save before it just corrupts later on in the game
     
  5. 09

    09rico Newbie
    0/47

    Joined:
    May 2, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Which DLC?
     
  6. Mi

    MidLifeGaming Newbie
    0/47

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Im lost, so what exactly do i have to do to fix it? Tutorial?
     
  7. fr

    fromscarface TOP G
    0/47

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    192
    Likes Received:
    73
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Xbox
    right you use the save to move stuff over
     
  8. Mirax

    Mirax XPG Junkie Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    373
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rocky's Basement
    Console:
    Xbox One
    Will check this out later .. thanks for the upload ;)
     
  9. PANDEMICFMJ

    PANDEMICFMJ Member
    25/47

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    141
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    Console:
    Xbox
    you need the 3 free dlc's
     
  10. Th

    Thrallz Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Walmart
    Console:
    Xbox
    Okay, well i used this gamesave and it was corrupted when i tried to load; so i followed the videos instructions but that gamesave doesnt have a failed main/hero save on it..

    Any suggestions?
     

Share This Page

Close