another xk3y prob sorry lol

simon31uk May 27, 2013

  1. simon31uk

    simon31uk XPG
    0/47

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    707
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    west yorkshire
    Console:
    Xbox
    ok guys i sorted a few things
    but i got a 500gb 3.5 hdd and when i plug it in i get static all over tv
    even if i move it away from tv it dont stop.

    its not in a case could that be reason why

    as the 1tb hdd i use for rgh is packed in a case and that gives off no static at all
    .......................................................................................... ...........

    ok second question

    i changed my 1tb hdd to ntfs for rgh and found out that xbox360 only reads FAT32 so had to format and make it FAT32 again

    but my xkey iso's now wont transfer to the 1tb hdd fat32
    gives me error

    Cannot copy...The operation completed successfully



    how can i transfer iso files to fat32 do i have to create a ntfs partition for my xk3y and use fat32 for rgh


    cheers
     
  2. tuffy09

    tuffy09 Member
    45/47

    Joined:
    Aug 27, 2011
    Messages:
    724
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    45
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Xbox
    the problem with FAT32 you cant put any file on your HDD over 4gb
     
  3. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,880
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    The HDD Will need to be in a case to stop the static and it will need to be formatted to NTFS format to put the ISO's on there as s tuffy said fat32 won't let you put a file bigger than 4gb on the HDD at any one time ;)

    Hope this helps :)
     
  4. xTG_IrOnZzZ

    xTG_IrOnZzZ Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    4,040
    Likes Received:
    452
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Liverpool
    Console:
    Xbox One
    What I done with my external was partition it, so my RGH has 250GB, xk3y has 750GB, RGH partition is FAT and xk3y NTFS.
     
  5. simon31uk

    simon31uk XPG
    0/47

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    707
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    west yorkshire
    Console:
    Xbox
    i put 450gb ntfs and fat32
    cheers guys
     
  6. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,880
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Nice one mate. Glad you sorted it ;)
     

Share This Page

Close