Your Gemini AB issues.

AMIGAKID Oct 18, 2013

  1. AMIGAKID

    AMIGAKID No one
    0/47

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    [​IMG]
    OK guys i would like to put together a list of issues people are having so as i can compile a detailed list and pass it on to Alex.

    No matter how annoyed you are i would like to keep this post to the issue at hand and would like the only info supplied to be

    • Version you are using. Standard/Premium

    • Main issue you are having with the AB

    That is all the info i would like to be supplied with. This is to be kept clean of flaming each other. This is my practical attempt to get every ones issues handed over with the hope they can be worked through in a timely fashion.

    The latest update date information was supplied to the forum yesterday and you can expect it to be no earlier then

    Sunday 20th October.

    Now we know the date lets have no more craziness till then.

    Known Issues

    # Speed Issues - Speed limit is being removed -

    # Player Re-listing - Unassigned limit is being removed -

    # Platform Invalid - A page will be added so as people can request email change for there license -

    # Players selling for wrong amount - Being looked into -

    # Changing Player values not taking effect unless app restarted - Being looked into -

    Once fixed i will cross them of the list.

    SYNC IS UP AND RUNNING - 19/10/2013 - 20/102013


    I Have been testing the GAB for the past 22 hours. Not been disconnected, all the above issues have not happened once and SYNC is live. Speed is excellent especially the sync speed bought and sold players all day.

    Tomorrow will be a good update. - Testing Chemistry Cards. :mario:

    [​IMG]
     
    • Like Like x 3
  2. AlexandruMarius

    AlexandruMarius Gemini Autobuyer Creator BANNED
    0/47

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    355
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    Thanks AMIGAKID. I will support this.


    The first important issue i recognize, is speed.
    I will take out the speed limit for the next update.

    The second important issue is Player Relisting.
    I will take out the unassigned limit for the next update.

    The third important issue is Platform Invalid.
    I will add a page where users can change their email for their license.
     
    • Like Like x 1
  3. AMIGAKID

    AMIGAKID No one
    0/47

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    Thank you for the input Alex.

    So Guys if you are having an issue that doesn't Relate to the 3 posted above then please feel free to post so we can pass this info on.

    Quoting.



    • Version you are using. Standard/Premium

    • Main issue you are having with the AB
     
  4. Curby

    Curby Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    55
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Standard Version:

    If you want to sell a player at example 108,000 it will attempt to set the start price to 107500 which is not possible. Thats needs to be 107000.

    Secondly:

    If you change the price of which u want to buy a player It will not become effective unless u close down the programme even though the visual shows that it is working. Example. Change a price from 100,000 to 90,000. It will still buy the player for 100,000 unless u close the programme!

    Hope that helps! :)
     
    • Like Like x 1
  5. AlexandruMarius

    AlexandruMarius Gemini Autobuyer Creator BANNED
    0/47

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    355
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    alright, ill add those problems
     
  6. bb

    bblah Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 18, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Maybe it's because I live far away in Oceania that I am getting 1/5 connection strength. Also mine keeps searching (-4%) so not sure what is up with that.

    Could poor connection be the reason it is not working well for me? Ie. not able to buy players in time because of ping issues?

    Standard - ver. 1.3
     
  7. Re

    Redempti0n Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 18, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Premium

    I keep getting disconnected and then reconnected over and over again every minute. I don't know if this is a universal problem but it is a problem I am having.
     
  8. AMIGAKID

    AMIGAKID No one
    0/47

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    This is was fixed in the last update. As far as I am aware no one else is having this issue at current.

    Did you download the latest version - premium 1.2.


    I was downloading earlier and my connection dropped to a star. I did notice i wasn't buying players as much during this time. (-4%) shows on all my listed players and it buys them if there available at my price range. I will ask Alex if connection speed will have an effect on purchases.
     
  9. ce

    ceejays88 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I am using the premium version

    Main issue I am having is that i had 5 unassigned cards there for over 12 hours, I have to manually put them to the transfer list and then the program will list the cards.
     
  10. Typhoon20

    Typhoon20 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 16, 2013
    Messages:
    97
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Same here. On laptop I get continuously -4% next to player names and 1 star connection strength and it goes searching player checking connection searching player etc. but almost always 1 star connection strength and sometimes it goes to 5 then back to 4 stars 2 stars but mostly 1 star and on computer I don't even have stars there are just 5 question marks ? What is wrong ?

    My speed is EXCELLENT btw. Connection is one of the better ones out there.
     
  11. AlexandruMarius

    AlexandruMarius Gemini Autobuyer Creator BANNED
    0/47

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    355
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    Update progress: 67%
    Changes: search system, sync, timed sync.
     
    • Like Like x 1
  12. Ke

    Kevm81 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Just a little(and I think stupid) question, if you put a player on deactivate, how can you make it active again?
     
  13. Fr

    FredmanF1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    40
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Select the inventory tab, select inactive inventory and the click the green button left to the player.
     
    • Like Like x 1
  14. Ke

    Kevm81 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Thank you!
     
  15. ti

    titan118 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    the thing you should really focus on achieving is making this software more stable... it's crashing all the time to the point that when it goes on for 5 hours it just freezes, and now it's taking forever to list players from the unassigned menu . i don't know if i'm the only one having the problem and i'm talking about all the versions with my premium account.
     
  16. AMIGAKID

    AMIGAKID No one
    0/47

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    This no longer happens. I have been testing the newest version, It has been running for 22 hours straight with no issues what so ever. The 1st post in this thread clearly explains this. At some point today the community can expect an update. There is no set time for this Just today as stated previously.
     
  17. ti

    titan118 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 10, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    hmm, you're on win7 aren't you?

    EDIT: i used to have this software on my desktop. However, when i moved it to a folder, it performed surprisingly better (on win7)

    I used it on my XP virtual machine and it performed flawlessly. That's weird.
     
  18. AMIGAKID

    AMIGAKID No one
    0/47

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    windows 8 x64 and windows 7 all tested fine at my end. You need to remember that you are using a different version to me as i am testing the next update that will go live when Alex is ready at some point today.
     
  19. sa

    saganakist Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    So i will need a new account? :/

    I will upgrade my fifa to ps4, is there a chance, that it will work there?
     
  20. Br

    BrunoGomes19 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 20, 2013
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    One thing that I noted Alex, normally when I'm using the AB and I try to open the Web App, always appears the secret question, because the AB had connected before to my account. Now, with this new version, the question never appears, and I can be in my account on web app with the AB working that no error occurs. So, my conclusion is that for some reason, the AB can't connects to the game account. You should check that, the error seems to be general.
     

Share This Page

Close