Xbox freezes when trying to load minecraft mod save

jaymcneill23 Jul 26, 2012

  1. ja

    jaymcneill23 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I need help cause ive been modding my inventory all day and just the past time i did it and try to load the save,
    it freezes on me its on my xbbx
     
  2. Raiders27

    Raiders27 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Did you make a copy of the game save before you modded it?All always do that before i mod.
     
  3. Davyzz

    Davyzz Loser BANNED
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    298
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, Wales.
    Console:
    Xbox
    Upload the file

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
     
  4. Natedanp

    Natedanp Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Same
     
  5. IC

    ICecchino Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hmm Yeah Its Funny cause Same Thing Just Happened To Me Im working On Fixing Mine.​
    It May Have Just Corrupted Due To Moving it Back And Forth So Much.​
    And Another reason May Be Because You Probably Put Stuff In That Isnt In Game Code Yet Like Vines, Eye of Ender, Spider Eye, Ghast Tear, Etc.​
    If Thats It Take It Out and It Should Be Fine.​
     
  6. fa

    faratl Newbie
    0/47

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    same here and i put dirt in everyones inventor
     
  7. ToasterWaffle

    ToasterWaffle Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio, USA
    Console:
    Xbox
    Same here too, and I even changed it all to the same thing, and I even copied it too, but now it won't load. I hope this isn't permanent because that was my first world.
     
  8. zo

    zombiewarfare Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    100
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    same here moved it back and forth too many times
     
  9. Kragex

    Kragex Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Northampton
    Console:
    Xbox
    It's a problem with the editor, even the standalone ones do this now for some reason. When ever you modify the inventory it shows up as blank and freezes. It could be to do with the new update (1.7.3) or something entirely different.
     

Share This Page

Close