Xbox 360 Lt3.0 or not

TheTroller Dec 16, 2012

  1. Th

    TheTroller Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    So guy's i wanted to ask you if my console is modded to lt 3.0. My dashboard version is
    2.0.14719.0 can you tell me if is lt 3.0? :|
     
  2. CoDiWin

    CoDiWin Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Flashing is probably LT.3.0 If you can play the Newer games...
    Unless you mean something else
     
  3. Wallsch

    Wallsch Lifetime Gold Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    4,647
    Likes Received:
    528
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    Wausau, Wi
    Console:
    Computer
    It can be... Could be a earlier version as well.
     
  4. Th

    TheTroller Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    My question is if my Xbox 360 is flashed to Lt 3.0 xD
     
  5. CoDiWin

    CoDiWin Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    You would need to hook it up to JF and check. What drive is it? If its anything bar a liteon, then you can just flash it again. If its a liteon, you will need the original key, or an MRA hack to be performed.
     
  6. Wallsch

    Wallsch Lifetime Gold Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    4,647
    Likes Received:
    528
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    Wausau, Wi
    Console:
    Computer
    Depends on if the person who flashed it flashed it to 3.0
     
  7. Th

    TheTroller Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    So my uncle told me is flashed with Lt 3.0, tomorrow im gonna get an
    DVD RW LITEON IHAS124-B with Ixtreme Burner MAX frimware and i just wanted to be sure :D
     
  8. CoDiWin

    CoDiWin Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Remember Stay active!
    Im sure you'll find a couple of Friends on here
     
  9. jayt180703

    jayt180703 i think ive broke it
    0/47

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    1,976
    Likes Received:
    282
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    PLAYBOY MANSION .
    Console:
    Xbox
    you could always try running a backup that needs lt 3.0 ie blackops 2 or another new game hmm simple solution !!!!
     

Share This Page

Close