what line do i need please rgloader

t3fury Aug 31, 2013

  1. t3

    t3fury Guest

    hi what line do i need to set the start button to launch fsd

    cheers t3
     
    • Like Like x 1
  2. wayne35

    wayne35 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    599
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    walsall westmidlands uk
    Console:
    Xbox
    Hi Mate If You Find Can You Let Me Now Becase I wont To Now As Well
     
  3. wayne35

    wayne35 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    599
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    walsall westmidlands uk
    Console:
    Xbox
    just found this

    ok to get rgloader to boot direct to fsd using the start button.you have a line like this in the rgloader.ini

    ;Redirect_Xshell_Start_But = \Device\Harddisk0\Partition1\FSD\fsd.xex ;redirect start button in xshell

    just replace the line above with the one below.

    Redirect_Xshell_Start_But = \Device\Harddisk0\Partition1\FSD\Default.xex ;redirect start button in xshell

    or just remove the ; at the beginning of redirect_xshell,and replace the fsd.xex with default.xex


    also you will need to use FSD 2.2.725,seems to lock up on FSD 2.2.1072,plus i had to remove the plugin folder from the FSD folder.or fsd would just give me a black screen if i had the plugin folder there.

    hope it helps
     
  4. wayne35

    wayne35 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    599
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    walsall westmidlands uk
    Console:
    Xbox
    Cant find my games when RG loader starts Have To Use Xex menu
     
  5. Renegade

    Renegade Super Special Awesome XPG Developer
    105/188

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    1,212
    Likes Received:
    893
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Xbox
    That's because XShell doesn't display your games there, only executable's in a certain folder (Mainly dev related) and LIVE containers. Of course you need an xex launcher to launch your games.

    As for the Freestyle part, you only need to remove the freestyle plugin that's in the plugin's folder. Functions just fine for me. However I am on a real devkit, I doubt there will be any difference though.
     
    • Like Like x 2
  6. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,694
    Likes Received:
    3,124
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    Actually TeamFSD has fixed the plugin now, I run with the plugin on my RGLoader and my real XDK,Link and all works, however you will get the "plugin update available" popup every time you boot FSD even if you have the latest plugin installed in F3r775 (I think plugin is 8.01) ;)

    Max has the correct redirection of start button posted above ;)

    and yes as Renegade said Xshell will only show extracted games you have installed in the folder "DEVKIT" on your HDD (is you don't have this create one on root of HDD), and if you press the left thumbstick to one side it will switch to show content packages (XBLA) in your Content/0000000000000000 folder
     
    • Like Like x 1
  7. Renegade

    Renegade Super Special Awesome XPG Developer
    105/188

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    1,212
    Likes Received:
    893
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Xbox
    I was unaware. I don't use FSD much so wasn't aware of the fix.
     
  8. t3

    t3fury Guest

    thats why it wasnt working a forgot to remove the ; :wallbash:
     
  9. wayne35

    wayne35 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    599
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    walsall westmidlands uk
    Console:
    Xbox
    Thanks for help guys
     

Share This Page

Close