Unusual Error occured when playing MW3

LPfan Aug 27, 2012

  1. LPfan

    LPfan Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    85
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I know this isn't a 360rev error, so I hope I'm posting in the correct sextion. A friend of mine had an unusual error while playing MW3 last night, and it kicked him out of online session. This is what it said, or close to it anyways:

    dobj for xmodel 'mp_body_gign_paris_assault' has more than 192 bones (see console for details)


    What does that mean? I'm assuming (you know what they say about assuming things) that it involves maybe the character models, thinking that the "bones" part is the puppet character models, but I feel like I'm wrong. Lol. Any idea wtf this is or means? Thanx.
    (I think he's worried about it)
     
  2. ri

    ricardonev Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    271
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    original or modded console?
    one time only error?
     
  3. KaptainKrunch

    KaptainKrunch Compulsive Poster
    0/47

    Joined:
    Jul 30, 2012
    Messages:
    557
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Charlie Sheens house
    Console:
    Xbox
    It would maybe be a one time error....
    I get similar bugs like this
    I wouldn't worry about it
    Probably just a glitch in the map causing the error. or something not loading up properly
     
  4. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,298
    Likes Received:
    716
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    Im not really an expert on this type of stuff but I think that that was an error because of lag, causing there to be too many models in the game at once. Hope this was helpful! ;)


    Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
     
  5. LPfan

    LPfan Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    85
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Sorry for the late reply. Was busy with work. (What's work? Lol)
    Anyways, it happened to someone I know once while playing MW3 online on the 360. He doesn't have a modded system. I don't think he knows how to do that anyways. Lol. So, yes, it only happened once. I just looked it up and I guess it has happened on previous COD games online, so maybe it was lag issues?
     
  6. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,298
    Likes Received:
    716
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    Most likely. Be glad it wasn't something more serious! ;)


    Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
     
  7. VariantCam

    VariantCam Creator of LAD Bible
    0/47

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    234
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Bolton ~ UK
    Console:
    Xbox
    this will be due to connection issues and tell your friend not to worry and alot of COD games have little errors and glitches from time to time. ;)
     

Share This Page

Close