Unrecognized disc Error

mfwic666 Aug 24, 2012

  1. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I have gotten this error about a billion times on all of my backups. It happens on my backups of my MW3 MW2 Assasains creed revalations. I stealth checked them with ABGX and Burned them using Verbatim disk and IMGBurn
     
  2. Contempt

    Contempt Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    im not too familiar with what your trying to say. Like i know your disk drive isnt reading your backups but are you trying to hotswap? Or do you got a flashed xbox?
     
  3. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,699
    Likes Received:
    3,106
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    Do you have Lt3.0 Firmware on your drive?
    Are you burning with an IHas burner ?
     
  4. Contempt

    Contempt Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    Hes burning with Image Burner. And yeah, is everything updated on your drive?
     
  5. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,699
    Likes Received:
    3,106
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    I read that ,,that's not what I asked ,,I asked if he is burning with an Ihas burner (drive).
     
  6. Contempt

    Contempt Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    ahh, my bad. I didnt read it correctly. Im sorry
     
  7. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Yes iI am using the LT+3.0 firmware. Im not using a Ihas burner. Do i have to?
     
  8. Contempt

    Contempt Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    What are you using?
     
  9. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,699
    Likes Received:
    3,106
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    Yes to properly burn Lt3.0 compatible games that are XGD3 disc format (XGD3=8.13gb XGD2=7.29gb) you will need an Ihas burner.
    you should still be able to burn and run XGD2 games with no problem on any Dual Layer burner.

    This is why MW3 etc won't work for you
     
  10. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    IDK but it is a DVD DL RW.

    IDK but it is a DVD DL RW.

    IDK but it is a DVD DL RW.
     
  11. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Then why wont my MW2 Work?
     
  12. Contempt

    Contempt Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    He just told you. You need an Ihas burner to pay the gamed your trying to play.
     
  13. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,699
    Likes Received:
    3,106
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    That I couldnt tell you honestly,,The info I stated was based on your OP which seemed to only relate to XGD3 games,,if your getting it with all games burned then your burner lens is probably shot
     
  14. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    He quoted thatand XDG2 games should be able to burn with any dual layer burner. MW2 is a XDG2 game. Correct?
     
  15. Contempt

    Contempt Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    115
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington
    Console:
    Xbox
    ok then is it only your mw2 game that wont work? Or only the cods? Or is it every game?
     
  16. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    He quoted thatand XDG2 games should be able to burn with any dual layer burner. MW2 is a XDG2 game. Correct?
     
  17. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Everygame I burned. I think that I will just go get a I has Burner
     
  18. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,699
    Likes Received:
    3,106
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    yes it is XGD2 ,,My best answer quoted above from earlier post.
     
  19. mf

    mfwic666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    SO should I just buy a Ihas burner? Or should I fix the issue im having with xdg2 discs?
     
  20. begallegal1

    begallegal1 Medicine Man Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    3,699
    Likes Received:
    3,106
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    In a Field of Green
    Console:
    Xbox
    Just get an IHas ,,for the $20 it costs it will save you tons of hassle,,while your waiting to get your new drive read up on the tutorials on how to flash it to c4eva's Burnermax Firmware (yes the burner has to be flashed to custom firmware)
     

Share This Page

Close