unrecognised disc error

alithegamer Oct 6, 2012

  1. al

    alithegamer Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    after updating to new dashboard my xbox 360 started to show unrecognised dis error in many games mostly the new ones, i have downloaded "xbox 360 revolution" , but dont know what to do with cache files,,,, need help. please reply, thanx a ton.
     
  2. pi

    pidon Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Pot tweak the laser
     
  3. al

    alithegamer Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    thanx for the reply but dont know much about it... i am new in all these.... but its very strange that same console works very fine with other games though older ones but not with new ones... same error message... thanx once again.
     
  4. grantyboy568

    grantyboy568 XPG'S FIFA KING
    0/47

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    8,123
    Likes Received:
    1,531
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Xbox
    Are burning the games with a IHAS burner?

    Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk
     
  5. VariantCam

    VariantCam Creator of LAD Bible
    0/47

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    234
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Bolton ~ UK
    Console:
    Xbox
    You will need an IHas Burner or a cross flashed drive to IHas for you to have burnt games onto your 360, As Bush said :p

    There are now alot of Drives which can be corss flashed to the IHas which will save you money ;)
     
  6. hdhawan1012

    hdhawan1012 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    um having the same problem....newer ones give unrecognized error ...but onliy a few older ones...work..like...halo reach isnt working but...gta 4 wwe12 or red dead ...is working fine...ihave burnt all games using ihas....flashed..
     
  7. EvilEd

    EvilEd JUGGALO Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Apr 13, 2011
    Messages:
    530
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    New Vegas
    Console:
    Xbox
    what dash were you on before you updated?
    Do you know what custom firmware you have installed? LT+,LT 2.0 LT 3.0?
    Did you run the iso thru ABGX?
     
  8. hdhawan1012

    hdhawan1012 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    i ws one 15572....before updating....custom firmware is lt 3.0 nd...all my games were running f9 new and old..yesterday...today most of them dont..:(
    i asked a guy who..repairs xbox near my house ...he says i hve a faulty ..drive lens...
     
  9. un

    undergrd2001 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 22, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    i dont even used burned games yet and i get this now on all the newer games without any mods. wtf
     

Share This Page

Close