Title update Sleeping dogs

andrevvc Aug 23, 2012

  1. an

    andrevvc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I need the title updates so please someone sleeping dogs have?
     
  2. De

    DellBoy Veni Vidi Vici Lifetime Gold
    235/282

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    4,228
    Likes Received:
    2,568
    Trophy Points:
    235
    Location:
    Under Your Bed
    Console:
    Xbox
    No title or cloud update have been released for Sleeping Dog in any region mate I assure you, what is the problem you have.
     
  3. an

    andrevvc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    • I'm with LT 2.0 and the Title Update need to make it work. I wonder if it will ever come out?
     
  4. Kragex

    Kragex Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Northampton
    Console:
    Xbox
    You need to upgrade your LT version I think, and make sure you burned it properly.
     
  5. an

    andrevvc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Yes I recorded everything right, but I wonder if the tile update will be released?
     
  6. Kragex

    Kragex Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    372
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Northampton
    Console:
    Xbox
    You mean you burned it, not recorded? And there isn't any info on a Title Update at all. What's the error say exactly?
     
  7. an

    andrevvc Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Disc not supported, I went in ABGX, and applied the 2.0 topology, even more asim not worked.
     

Share This Page

Close