Thread Status:
Not open for further replies.

Resolved The Darkness 2 Problem

Snoopy911 Feb 23, 2012

  1. Sn

    Snoopy911 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    The game does not load after modding the save. Black screen and must restart console.

    Can you fix it please?
     
  2. Bullet

    Bullet XPG Original Founder EST 2000 XPG Administrator XPG Founder
    550/564

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    20,982
    Likes Received:
    7,958
    Trophy Points:
    550
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Posted in the incorrect forum.

    No file or error posted to help with problem.

    Topic moved to 360Revolution support

    Please provide a save file.
     
  3. Sn

    Snoopy911 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    http://www.mediafire.com/?6irz8ur866zqcit

    Here is the original save. Please mod it add some Essence
    Thanks.
     
  4. slyfuldragon

    slyfuldragon 360Revolution Developer XPG Moderator
    195/282

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    363
    Trophy Points:
    195
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    We will try to fix the issue so you and everyone else will be able to edit it yourselves. :)
    However, what were you trying to mod and how much? Was it an over-bearing number that crashed your game/save? Have you tried a lesser amount?

    Just curious as to why your save crashed the game, thats all.
     
  5. Sn

    Snoopy911 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Well i had like 450 Essence, then i tried to add 14000 more, so it should be 14450. I saved, then i checked to see if i have some changes, nothing :). Then again i saved and in the save didn't saved the number 14450, but 50441. Then i click "save" again and i got 14450.

    I got black-screen with both. 14450 and 50441.

    p.s. 14450 and 50441 -I said approximate. I dont remember exactly number, but it was around 450.


    Thanks
     
  6. slyfuldragon

    slyfuldragon 360Revolution Developer XPG Moderator
    195/282

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    363
    Trophy Points:
    195
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    So after hitting save from 14450 to 50441, you did not make those (the manual change to 50441) changes -- Correct?
     
  7. Sn

    Snoopy911 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
  8. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    thank you for the error report. this issue has been fixed already i just forgot to release the update because XPG was taken down for a couple days. expect the update soon.
     
    • Like Like x 1
  9. Sn

    Snoopy911 Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    you welcome, can't wait for the update.
    Thank you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close