Someone help me out?

CalHogs Sep 1, 2012

  1. CalHogs

    CalHogs Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    89
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK :)
    Console:
    Xbox
    Whenever I try and use the inventory mod tool, basically I fill all my inventory up with the SAME block, but when I open it up in the editor, it comes up with completely different items and when I put the save back on my console when I've finished editing my inventory, there's nothing in it?
     
  2. NYPxChucky

    NYPxChucky Newbie
    0/47

    Joined:
    Jun 7, 2012
    Messages:
    273
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    North Carolina
    Console:
    Xbox
    Did People Join Your World With Other Stuff In Their Inventory? Because That Will Show Up In The Mod Tool.
     
  3. NightStark

    NightStark Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I think that if it is filled with the same block, then you will have to count it as a stack of 64 and place the stack individually into the same spot which will then make a stack of 64 of the item. if it is an unstackable block then you will have to place them into each different inventory slots. Im not 100% this will work but if it doesnt im sure someone else will come and help you out :)
     
    • Like Like x 1
  4. CalHogs

    CalHogs Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    89
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK :)
    Console:
    Xbox
    ah, thats where ive gone wrong. thanks man!
     
  5. NightStark

    NightStark Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 1, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    No Problems Mate!
     
    • Like Like x 2

Share This Page

Close