Skyrim - Modded Save Pre CC[Xbox 360 gamesave]

OmegaMan Nov 9, 2012

  1. OmegaMan

    OmegaMan Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    149
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Eastern US
    Console:
    Xbox
    [​IMG]
    File Name: Skyrim - Modded Save Pre CC
    File Submitter: OmegaMan
    File Submitted: 08 Nov 2012
    File Category: Xbox360 Game Saves

    In the past few days i have been looking for modded saves to be used on the Xbox I did find an interesting pair of saves posted in the Gamefaq's PC boards yesterday. I only had to find how to use those saves in the Xbox, since they have the ".ess" extension but changing them to ".exs" does not make the save Xbox friendly. After looking into a Xbox save i did rename the save "savegame.dat" and inject it to one of my saves, R/R and it does work like a charm. I think the most interesting feature of the mod is the 10 chests with items right in front of the tower where the dragon first attack. Just escape Helgen then turn around a go for the chests.

    Modded Save creator : VividAxis

    Making the save Xbox friendly: OmegaMan

    Master Save Files - Before Character Creation
    These are saves I made that you can download and use to start a new game. When you start the saves you will be a few moments before you create your character at the beginning of the game, so you can play these save as who you want to be.

    Player Mod . All Things

    After the intro return to Helgen to access 10 chests that contain many copies of every item in the game. These are better than the "dev chests".
    Player Modifications:
    - All skills/shouts/perks/spells/etc.
    - Increased health/stamina/magicka/carry weight/etc.
    - Ownership of all purchasable houses and the Black-Briar Lodge.
    - All map markers are shown and Fast Travel is activated everywhere.
    - Instant Shout Recovery.
    - All skills are at 200.
    - A lot of gold and a selection of Vivid Rings in your pocket.

    Don't be greed, only take things you need/want, not every thing; remember that some items may start/finish quests and having those items with you may prevent you from start/finish quests.

    Just RESIGN and REHASH with your ID's; I did use Horizon to replace the "savegame.dat" and R/R.
    Have fun and enjoy the save. :boobs:

    Click here to download this file
     
    • Like Like x 15
  2. OmegaMan

    OmegaMan Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    149
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Eastern US
    Console:
    Xbox
    To clarify,when he says: After the intro return to Helgen to access 10 chests that contain many copies of every item in the game. These are better than the "dev chests". Yes they are much better than the testing halls


    Notes:

    1. Trying to get the Chillrend from the modded boxes will froze the game (11.9.2012).
     
    • Like Like x 2
  3. ShadowWarrior

    ShadowWarrior Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I think I am doing something when I try to save to device it says the following file name contains invalid characters can you help please thank you for your time.
     
  4. Su

    Sumeragi Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 27, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    It will not work if you are using the PAL version.... What program [Modio, Horizon] are you using to resign and reharsh the file?

    It does not froze the game it just along time for the item to be added to your inventory, most like because the amount of data inside the chests...
     
  5. ShadowWarrior

    ShadowWarrior Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I am using horizon.
     
  6. Mo

    Moosedog1992 Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    doesn't want to work
     
    • Like Like x 1
  7. mi

    miitchhhh Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    its not working :(
     
    • Like Like x 1
  8. ho

    howlinggarou Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Other
    I got it to work just fine. I use Horizon, I just take a save that I already had and transferred the ID numbers then rehashed and deleted the regular save, also the errors are due to some lines being repeated. Delete the commas and make a space after the last word so there is a space between the last word and the .exs. Also delete the extra save number. It works fine for me and I HIGHLY enjoyed the suprise when I saw Lokir when I first started, had me laughing for 5 minutes straight I was not expecting that.
     
  9. worrorfight

    worrorfight PS3 & Xbox Recoveries
    0/47

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    109
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Female
    Location:
    Pennsylvania
    Console:
    Xbox
    Works fine good job!
     
  10. ShadowWarrior

    ShadowWarrior Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hey Leecher can you give me a full walkthrough be cause it is still not working for me so i am really confused if you can help me i would really appreciate just send me a message when you can thanks.
     
  11. ShadowWarrior

    ShadowWarrior Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Never mind i got it finally to work
     
  12. JuLoco

    JuLoco Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Great job! Works the way it's supposed to!

    One question though: do the chests disappear after a certain amount of time/mission is completed/distance traveled from the chests? I'll probably figure this out after a while, but thought I'd ask just in case.

    I also noticed that trying to take ANYTHING from the third chest from the left (full of armor-begins with Daedric Armor/Helmets, just to clarify), the game will freeze. I thought that since the game froze for a few seconds opening up the chest, that it would mean also freezing momentarily taking anything. But I have waited a considerable amount of time and the game wouldn't continue..

    EDIT: Chests don't disappear after all! (Kinda figured, but it's good to know.)
    As for the freezing when taking anything out of the third chest, I found a way around that. Just take everything out (X) from the chest and from there, put back anything you don't want/need. It does lag a bit, but it's better than it freezing. Notice: I also noticed there's a certain sound when you take all from a chest & there's one (or more) items that you took that have quests attached to them, but didn't hear it when taking everything in this chest. I didn't notice any quest-related items in the chest, but if there was, then that's just something I'd have to deal with. Thought I'd edit this just in case anyone else runs into this. ^_^
     
  13. OmegaMan

    OmegaMan Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    149
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Eastern US
    Console:
    Xbox

    Chests never go away and it does not freeze it takes a long time for you to get the items because the amount of items in the chests...
     
    • Like Like x 1
  14. ry

    ryaaaaanz Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    PLEASE show me how to do this , I do not know how ... please help .
     
  15. TRUExSKILLxKILL

    TRUExSKILLxKILL I
    95/188

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    281
    Trophy Points:
    95
    Gender:
    Male
    Location:
    Battle Creek, MI
    Console:
    Xbox
    Are you wondering how to mod Skyrim, or to put the save on your USB/HDD?
     
  16. VetSniper79

    VetSniper79 Newbie
    0/47

    Joined:
    May 4, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    is it possible to add to a game save such as
    fishing rod activation and use, I now have found a total of six of these things
    and I got to thinking "what if" anyone could
    use these a.k.a. fixing them,
    I.E. the carpet/role 'o rugs in the xbox 360 version
    for fishing line and yes and actual reference I.D. to the fishing poles
    then can be fixed, upgraded etc.. at a work bench or a taning rack
    like leather for the leather strips anything like this would be nice.
    I know how to get the skyrim nexus addon and I'll give a game save,
    If someone, anyone knows how to put this stuff into activation mode
    please help?
     
  17. tm

    tman666 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Not the guy you were asking, but I would like to find out how to mod Skyrim, since all the pre-cc saves have huge stats and all I want is the chests and shout reduction (to instant).
     
  18. TRUExSKILLxKILL

    TRUExSKILLxKILL I
    95/188

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    1,188
    Likes Received:
    281
    Trophy Points:
    95
    Gender:
    Male
    Location:
    Battle Creek, MI
    Console:
    Xbox
    I don't know how to do that stuff, but what you have to do is something with the PC version of it then mod the stuff you want.
     
  19. ShangTsung

    ShangTsung Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    225
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    does this save require the dlc in order to work? cause i'm waiting for all dlc to release before buying it..
     
  20. crazyasscc

    crazyasscc Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I tried to open this on Modio and it says "infalid package". whats going on?
     

Share This Page

Close