Thread Status:
Not open for further replies.

Resolved RF: Armageddon

Swiftus Jun 13, 2011

  1. Swiftus

    Swiftus Newbie
    45/47

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Sol 3
    Console:
    Playstation 4
    I have no idea if it's just me that is having this problem but the RF: A tool does not open at all when you click on it. All the others open fine so?
     
  2. Redneckromeo

    Redneckromeo Lifetime Gold Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    601
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Minnesota
    Console:
    Xbox
    I am having that problem aswell i cannot open the tool at all
     
  3. re

    red hulk Newbie BANNED
    0/47

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    seriously just hex edit ur money its very simple or u could just search for modded gpd's for the game in the mean time...
     
  4. Redneckromeo

    Redneckromeo Lifetime Gold Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    601
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Minnesota
    Console:
    Xbox
    Uh i think we know how to hex but for some ppl its not that easy so u cud give them some respect bcuz they may be having a tough time trying to replace there gpd cuz it doesnt load all the time....
     
  5. Swiftus

    Swiftus Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Sol 3
    Console:
    Playstation 4
    Not only what CountryBoy says but it also lets the creators know that some of the tools don't function
     
    • Like Like x 5
  6. Bu

    Bullet Guest

    Thanks for pointing out the bug Swiftus.
     
  7. c0

    c0madr0ne Member
    45/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    45
    Console:
    Playstation 3
    i will look into why. Most likely we just forgot to code the button...there was a lot to do so we are sorry that it was over looked.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close