[REQ] resident evil 6 save

ExoCrew Oct 31, 2012

  1. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
  2. lynx

    lynx Xbox360
    0/47

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ayr
    Console:
    Xbox
    I will do for you an re upload matey


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. lynx

    lynx Xbox360
    0/47

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ayr
    Console:
    Xbox
    There you go done matey added training for you give it go your welcome


    Resident Evil 6 Save
    http://www.mediafire.com/?l3a9god4o6q411g
     
  4. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    Thanks
     
  5. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    Thanks a million
     
  6. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    Im having a problem how do i put the training skill on......
    Would it be okay if i borrowed you horizon diamond account and tried it my self
     
  7. lynx

    lynx Xbox360
    0/47

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ayr
    Console:
    Xbox
    It's on your skills you have to turn it on sorry cant let u have my diamond but willing to help tho dude


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  8. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    i checked my skills it wasnt there could you try putting the training skill in all 8 skill sets.
     
  9. lynx

    lynx Xbox360
    0/47

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ayr
    Console:
    Xbox
    That's what I did I turned training one on then did it again an unlocked all 8 for you is it working for you if not wait till I get home I at work atmo


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  10. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    ok no problem
     
  11. Ex

    ExoCrew Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    i found the training skill its in the mercenaries skill set so it did work but could you put it in the campaign skill set aswell please
     
  12. lynx

    lynx Xbox360
    0/47

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    383
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ayr
    Console:
    Xbox
    Yeah mate ill do when finish work that okay cheers


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  13. cleggbigd

    cleggbigd Newbie
    0/47

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Sorry to bring up an old post but did anyone have any luck enabling the training skill for campaign mode?? Thanks
     

Share This Page

Close