Problem with LT+ v1.9

JornNL Jul 4, 2011

  1. Jo

    JornNL Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hello,

    I am from the Netherlands so my english is not that good.

    When I saw the new xbox dash update i wanted to dowload it but then I thought it could had something to do with my flashed xbox. So I cancelled it halway but I think I was to late. But it still asked for the update when I restarted my Xbox . Unfortunately I couldn't play my copied games anymore. So when the new version ( LT+ v 1.9 ) came out I was very happy. So I send it to a guy who could flash my Xbox. He updated it with v1.9. And when I got the Xbox back I could play my copied games again. But then I connected to Xbox live and It asked for the update . I think I have an problem now because I have the LT+ 1.9 but it also wants the update again. Can I just download the new dashboard or will I then loose my LT+ v1.9 again ? I don't realy want that because then I will need to pay 20 euro again :)

    Thanks

    Jorn
     
  2. FeralA9X

    FeralA9X The EX-Terminator XPG Administrator
    430/564

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    4,367
    Likes Received:
    2,589
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    Console:
    Xbox
    it could just be trying to add the avatar update
     
  3. villan4eva

    villan4eva Ultimate Ninja!
    0/47

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    1,986
    Likes Received:
    169
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    On A Long Road To Ninja-ness!!
    Console:
    Xbox
    I Had This For Some Reason And I Just Updated It And Nothing Happened As The Dvd Drive Key Should Already Have Been Moved But If You Do Decide To Update Im Not Held Responsible
     
  4. AD

    ADDZ Guest

    You should be fine it will just be an update for avatar and media codecs, your drive shouldn't be re-flashed at all.
     
  5. Jo

    JornNL Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Oke thanks for the fast replies ! I will post it here if it worked
     
  6. Jo

    JornNL Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Guys it worked , it restarted my xbox but I still can play my copied games. Thanks
     
  7. AD

    ADDZ Guest

    You did the right thing to check 1st, I've had this a few times from people that's why I update the Xbox for them after LT+ 1.9 so they don't have to worry. Glad it's all good.
     
  8. FeralA9X

    FeralA9X The EX-Terminator XPG Administrator
    430/564

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    4,367
    Likes Received:
    2,589
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    Console:
    Xbox
    Glad it worked mate, any other questions dont be afraid to ask :)
     

Share This Page

Close