Prestiging on using ISO Mod Menu.

N3CR0 Aug 31, 2012

  1. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    430/564

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    So, I'm trying to change my prestige but I can't get it to work.
    I used the same console and disc to do the very same thing just a few days ago and it worked fine then so I know I'm not doing anything wrong.
    Now, I can't get the prestiege to change at all, let alone stick.
    Any ideas?

    Is it possible that you can only do it once per gamertag?
     
  2. AD

    ADDZ Guest

    If you have modded zombies for prestige you should be able to change prestige as much as you like.
     
  3. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    It's possible that the game isn't submitting it to the multiplayer server, try dying after you change your prestige if your in sole to end the game! ;)
     
  4. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I am trying to do it on multiplayer. Have done before and worked fine.
     
  5. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Just tried it twice more. Once using the pre set ranks and once manually, neither are changing anything.
    I've never had this problem before and I'm 100% sure I'm doing nothing wrong.
     
  6. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,020
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    what patch r u useing?
     
  7. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Really can't remember. I've had the mod for a good 6 months at least. I can't even remember where I got it from neither.
    Like I said, I used the mod to prestige only a few days ago and it worked no problem, now for some reason it won't.
     
  8. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,020
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    can u make a video of the menu and post it on here? so we can see what ure doing worng.
     
  9. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I don't have anything to do that I'm afraid.
    All I'm doing is going into MP Zombies as Host, clicking the pre set / manually changing the ranks, then ending the match.
    Thats all I've ever done and its worked every time.
     
  10. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,020
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    PM me yr GT.
     
  11. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    PM'd.
     
  12. N3CR0

    N3CR0 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    All sorted now, thanks for your help guys, espc. ShadowHands :)
     
  13. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,020
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    ok so he was useing Motion flex v2 and was trying to get tokens 4 MW3 but was already 4P level so i told him u can only get 1 token when u FIRST prestige on all cod game from 4,5,6. so all ok.
     
  14. Ro

    Rocky Guest

    What about if you De-Rank yourself can you not get the Tokens again?
     
  15. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,020
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    No 1 ever proff a video of it working, but am thinking i mit work or not.lol
     
  16. Ro

    Rocky Guest

    I might try it on a dummy account lol.

    Prestige it on [email protected] then use the Prestige Token on CoD MW3 and then De-Rank it again on [email protected] and try again.

    I'll have a look about for some 48 hour Codes!
     

Share This Page

Close