Need Help With Jtag System Link

Essential Jul 8, 2012

  1. Essential

    Essential That Random Kid
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    I've just brought an new JTAG off XPGPaddy, and was going to infect myself with MW2 stuff

    But I have a problem, ive got the system link set up and working fine, but now my slim wont let me connect to my internet via wireless, it keeps saying the internet cable is like the main one

    Does anyone get what I mean?

    Cheers
     
  2. ADDZ

    ADDZ ( * Y * ) Lifetime Gold XPG Retired Staff TeamXPG
    595/752

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    15,943
    Likes Received:
    6,688
    Trophy Points:
    595
    Location:
    Behind you sniffing your hair!
    Console:
    Playstation 4
    Can't you have them both wired to the router, that will solve your problem.
     
  3. X9Cinema

    X9Cinema Resident GFX Guru Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    476
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    US
    Console:
    Xbox
    Damnit addz you beat me....
     
  4. Essential

    Essential That Random Kid
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    Oh, wait, I see what you mean, unfortunately not, the router is downstairs
     
  5. ADDZ

    ADDZ ( * Y * ) Lifetime Gold XPG Retired Staff TeamXPG
    595/752

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    15,943
    Likes Received:
    6,688
    Trophy Points:
    595
    Location:
    Behind you sniffing your hair!
    Console:
    Playstation 4
    You don't need a cable from your Jtag to retail, you need a cable to the router from Jtag.
     
  6. Essential

    Essential That Random Kid
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    Damn, my router is downstairs :(
     
  7. VonStarkeGSD

    VonStarkeGSD Barking Mad Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    2,439
    Likes Received:
    414
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester
    Console:
    Other
    You need a powerline adapter then if you do not want a wire all the way downstairs there round about £25 for a pair.

    Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
     
  8. isaacgar12345

    isaacgar12345 Lifetime Gold Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    308
    Likes Received:
    60
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    So, would it work if i only had my rgh connected to my router and then having my retail connect through wireless?
    (please quote this so i know if i get a response).
     
  9. dr

    drfanty Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 20, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    fatal error when i walk into systen link, and the lyrics are Japanese, and 12,458 numbers in rooms
     

Share This Page

Close