My server won't load

cheezey12 Jul 26, 2012

  1. ch

    cheezey12 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I recently tried to mod my minecraft server and now it won't load on my xbox. All I did was load it up in 360 revolution and change my inventory then I put the new file in my game.
     
  2. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,014
    Likes Received:
    1,420
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    Plz post yr game save and what u have mod to get this error.
     
  3. Mo

    ModioHomeBasic Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Xbox
    You could try horizons safe mode! That might rebuild your save for you. I had a simular issue but mine hadn't been modded. All I did was load it on my second console and save it again and that resolved it for me.
     
  4. ch

    cheezey12 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    How do I open it in horizen safe mode also the file is to big to post in the forum
     
  5. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,014
    Likes Received:
    1,420
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    upload it to a file sharing site and post the link to the save here.
     
  6. ch

    cheezey12 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
  7. ta

    taborboss Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    SOMEONE PLEASE HELP ME I ALSO MODDED MY MINECRAFT GAME SAVE! I modded my inventory on 360 revolution, i had done this about 3 times before and it worked fine but this time when i tried to load it on my xbox, the loading screen popped up but not the loading bar (the little green bar) it was just the basic minecraft loading screen without that bar ive tried everything to try to get this world to work again, like i modded my inventory so it was all dirt, ive tried rehashing and redesining, but non of it worked please help me!!
     
  8. ga

    ganew22 Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    same thing happened to me and i cant figure out how to fix it can someone please help me
     
  9. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,014
    Likes Received:
    1,420
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    plzmake yr own topic with game save link and with error and what u have modded to get this error.
     
  10. ga

    ganew22 Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    i didnt mod anything to it yet tho ... when i try to 360revlotion just frezes
     

Share This Page

Close