Thread Status:
Not open for further replies.

Unresolved Minecraft Editor - Stuck on Completed

IrishWizard1 Aug 28, 2012

  1. Ir

    IrishWizard1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hey guys,

    I've been having some problems with the Minecraft Inventory save editor, when I try to load up my save, the loading bard displays " Reading Inventory", and switches to "Completed", but that's it. The inventory doesn't show up. I've looked through all of the other topics and there has been no luck in finding a solution. My file is just an inventory full of dirt. Are there any fixes for this ?

    -Thanks
     
  2. Wallsch

    Wallsch Lifetime Gold Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    4,647
    Likes Received:
    528
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    Wausau, Wi
    Console:
    Computer
    Try going into your game and re saving. (Always make a backup when modding)
     
  3. Ir

    IrishWizard1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Went back into my save, and re-saved, and it still gets stuck at "Loading".
     
  4. Wallsch

    Wallsch Lifetime Gold Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    4,647
    Likes Received:
    528
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    Wausau, Wi
    Console:
    Computer
    Try using something other than dirt.
     
  5. Ir

    IrishWizard1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Replaced the dirt with sand and still no results.
     
  6. XxBestMonsterxX

    XxBestMonsterxX I GOT SANDMANS DOGTAG!!!!
    0/47

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    496
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ny,Brooklyn
    Console:
    Xbox
    It could be a program error try reinstalling and on minecraft try using the steve skin this could help
     
  7. lileinstein828

    lileinstein828 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    205
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Chicago
    Console:
    Xbox
    Make sure you and everyone else in the world has steve set as their skin. Also upload your save to 2shared.com
     
  8. Ir

    IrishWizard1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Sorry, I was off for a bit, keeping on the Steve skin didn't help, here's my file: (http://www.2shared.com/file/jVd-l5Ds/Save20120807061330.html)
     
  9. lileinstein828

    lileinstein828 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    205
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Chicago
    Console:
    Xbox
    Has everyone who's ever been in your world changed to the Steve skin? That's the only thing I can think of.
     
  10. Ir

    IrishWizard1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Nope. I'm the only one on this world, it's a fresh save.
     
  11. nnn

    nnn XPG Fanatic (I'm very awesome!)
    0/47

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    179
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Like he said, ALWAYS make a backup when modding.
     
  12. deadone

    deadone As I walk through the valley of death I shall fear Lifetime Gold
    75/94

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    912
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    75
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    It loasd fine for me but you have 0 items
     
  13. Ir

    IrishWizard1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Alright, I fixed my problem by creating a new world. I started this as a non-online world, and I left the map dispersal after throwing it out of my inventory, thanks for the help guys.
     
  14. Davyzz

    Davyzz Loser BANNED
    0/47

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    298
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Cardiff, Wales.
    Console:
    Xbox
    360 rev makes a backup before moddibg automatically for everyone. unless they turn it off.

    this error is a conversion error, similer to the crashes, with no real fix at the moment.. if the OP is happy making a new world, which he has, ill lock this thread.


    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
     
    • Like Like x 1
  15. Jk

    Jkellaway Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 19, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I've been having the same problem and i have had to drag the save onto 360Revolution and press mod file, but if you mod to may items it says unhandled exception, continue, quit
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close