Keep gettin getting error message when loading site for both pc and ipad.

DOPEBOI Feb 3, 2013

  1. DO

    DOPEBOI Gold Member Gold Subscriber
    165/188

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    So I keep getting this error with the site when loading this site up both on PC and ipad.

    The message reads:

    "Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data".

    Its been happening for a while now but lately its been getting worse

    I use google chrome on PC and safari on Ipad and they both most of the time come up with that error when loading this site up

    It does tend to fix itself after pressing f5 a few times but I just wondered why its keeps happening

    Is it due to the amount of traffic or something?
     
  2. De

    DellBoy Veni Vidi Vici Lifetime Gold
    235/282

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    4,228
    Likes Received:
    2,569
    Trophy Points:
    235
    Location:
    Under Your Bed
    Console:
    Xbox
    most of the time its a problem on the site mate everyone will have the problem, at the minute though mine is fine so It could be just down to how much your doing on your connection, Downloading, Uploading what ever. But I'd say most of the time its the site.
    Should be fine soon for you, If it repeats re-boot your laptop\pc mate, and use Firefox not Chrome or IE ;)
     
  3. Co

    CoDiWin Member BANNED
    95/188

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    186
    Trophy Points:
    95
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Download TAPATALK
    It makes things so much simpilar :D
     
  4. DO

    DOPEBOI Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    Cheers lads, glad I'm not alone with this. ;)

    Will try tapatalk and see if that's any better.
     
  5. Bu

    Bullet Guest

    Thanks for reporting this, and im sorry about the late reply.

    We have made some adjustments server side , so please let us know if the problem persists....
     
  6. DO

    DOPEBOI Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    Its been fine all day but its now 7pm and its starting to happen again.

    [​IMG]
     
  7. Bu

    Bullet Guest

    Ok we will continue to tweak the server until this is resolved.

    Thanks.
     
  8. SphinxOG

    SphinxOG Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    643
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester
    Console:
    Xbox One
    I have major issues getting on this site all the time, i tried different browsers and nothing changes, it's so slow, i use on average 10-15 different sites every single day and have no issues but can be waiting more than 60 seconds for this site to load, at times it just fails and sometime opens up and is all messed up, nothing is wrong with my computer as it's only this site, it's nothing to do with firewalls or anything being blocked, i just can't figure out the cause

    EDIT: This has been happening every single day since i signed up
     
  9. DO

    DOPEBOI Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    Yeah lately its got worse. I dont know whats causing this to happen. It just messed up on me just now when I logged on.

    [​IMG]
     
  10. SphinxOG

    SphinxOG Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    643
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester
    Console:
    Xbox One
    This will sound silly but for some reason my issue is fixed, i removed every browser on my computer and then downloaded them again, the 4 i had were IE,Chrome,Firefox and Opera. The site loads fine for me now on all of them except for Google Chrome so im now using Firefox/Opera as my main browsers
     
  11. DO

    DOPEBOI Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    1,884
    Likes Received:
    590
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Other
    I'll start using firefox then to see if that makes a difference.

    Its barely usable now this is atm. Just got that
    Again.[​IMG]
     
  12. Bu

    Bullet Guest

    Ok i have made some changes to caching and such... this should fix the issues you have been experiencing.
     
  13. VariantCam

    VariantCam Creator of LAD Bible
    0/47

    Joined:
    Apr 12, 2012
    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    235
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Bolton ~ UK
    Console:
    Xbox
    mine is fine 100% off the time, just type in www.xpgamesaves.com/forums works everytime for me :eek:
     
  14. EyesOnly

    EyesOnly Uploading Now... Gold Subscriber
    165/188

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    165
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Xbox
    I've been having this problem for last 24 hours or so. I used CCleaner and uninstalled chrome and reinstalled, and it got rid of the error. The problem now is the site is running really slow. If I'm lucky and the site loads most of the time it shows up like in the image below. I've not had problems with any other sites I'm using only XPG, At the moment I'm running XPG in Firefox.

    [​IMG]
     

Share This Page

Close