How to Mod Halo 4 Campaign Using Liberty Mod Tool

Lygofast2121 Nov 11, 2012

  1. Lygofast2121

    Lygofast2121 Newbie
    20/47

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    120
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    • Like Like x 1
  2. Re

    ReaLKush Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 3, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    It keeps on saying "Does not support Halo 4 gamesaves yet." What do i do.
     
  3. L0Lsyfy

    L0Lsyfy Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    63
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Preston, Lancashire
    Console:
    Xbox
    you need to use the 11.1MB Save and make sure you've started a solo campaign mission its not the 80KB one
     
  4. Nu

    NunOnABike Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 17, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    try updating it
     
  5. cr

    cruzitovlf Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 17, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    thank you veru moch
     
  6. pizuki

    pizuki Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    132
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    yes geat job and thank you very much
     
  7. Si

    SimonSudbury Rookie
    20/47

    Joined:
    Mar 28, 2012
    Messages:
    174
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    20
    Console:
    Xbox
    Am playing this game 3 years after it came out. Does this save still have reset glitch where you have to remod after every mission?
    Thanks
     

Share This Page

Close