How to get DLC on RGH/JTAG

MastaOfEvil Dec 26, 2012

  1. MastaOfEvil

    MastaOfEvil Dev XPG Developer Lifetime Gold TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    661
    Likes Received:
    322
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Things needed:1. Open 360MpGui and click on the DLC / Arcade Patcher Tab. Now open your DLC file by pressing "Select File" and finding your file, it should load all information.

    For rename DLC you can put "No" or "Original Name" which is what I recommend.

    For "Create Folder structure" if it is already in the correct folders click "No" if it is just the file click "Yes."
    [​IMG]

    2. Press "Patch DLC/Arcade File" and it should patch it to work on your console.
    [​IMG]

    3. Now you can put the Folders into your Content/000000000000000/ Folder on your Xbox.

    [​IMG]

    I recommend using your own FTP or drive to transfer because it seems faster, at least for me.

    Extra: If you want to use 360MpGui FTP then set your FTP IP, username, and password in the "Options" tab:

    [​IMG]

    After setting that you can use the "Patch and upload files to Xbox 360" button in first picture.
     
    • Like Like x 3
  2. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    8,998
    Likes Received:
    1,411
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    Thanks m8. ;)
     
  3. XPG Paddy

    XPG Paddy FTP Staff Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    6,408
    Likes Received:
    903
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    UK
    Console:
    Xbox
    Nice clean and simple tut +rep!
     
  4. t3fury

    t3fury The King Lifetime Gold TeamXPG
    185/188

    Joined:
    Jul 14, 2012
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    5,231
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    The Island on ARK
    Console:
    Playstation 4
    wouldn't it just be easier to put the dlc on your xbox first, then use xm360 to unlock them its just one click of a button and it unlocks it all for you
     
  5. na

    natitheking14 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i dont understand how to do parts 3-4
     
  6. FatPat666

    FatPat666 ѪĴůğğäĽŏҲҲƉƴĻȺNѪ Lifetime Gold XPG Retired Staff
    0/47

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Messages:
    1,779
    Likes Received:
    817
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    50187
    Console:
    Xbox One
    just put it on your console, via usb and use xm360 to unlock it.
     
  7. na

    natitheking14 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    is the ip adress the numbers that show on the bottom left screen when in freestyle dash
     
  8. sensi420

    sensi420 Newbie TeamXPG
    0/47

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    2,536
    Likes Received:
    4,922
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In your kitchen drinking your MILK!!!
    Console:
    Xbox
    Yes that's your consoles IP Address
     
  9. na

    natitheking14 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i want to put skyrim dlc
    i select the file CD1CC26F06C191429C55DDA157BC3939E76CE6B942
    it shows its dragonborn
    i choose to create folder structure
    i press patch DLC/arcade file
    and thats when i get lost
    the dlc wont show when i start skyrim and the file doesnt show anywhere on the file manager
     
  10. SupersaiyanSSJ4

    SupersaiyanSSJ4 Banned (Read The Rules)
    0/47

    Joined:
    May 7, 2015
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Everywhere your Not
    Console:
    Playstation 4
    does doing all that unlock the DLC file to use on my xbox if i downloaded the DLC from online. Also don't i need to put my console and other Id's in before it works like for ISO's
     
  11. SupersaiyanSSJ4

    SupersaiyanSSJ4 Banned (Read The Rules)
    0/47

    Joined:
    May 7, 2015
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Everywhere your Not
    Console:
    Playstation 4
    Is anyone out there that can answer the Same Question. Need Help and not getting any from you people here @ xpgamesaves.com anymore since my gold membership ended last month and i have need help 3 or 4 other things but gave up on them because you are not helping me anymore. WHY NOT?????????????????????????????????. What have I ever done to you to be ignored this way when i have a question or need help solving a problem.
     
  12. FeralA9X

    FeralA9X The EX-Terminator Staff Member XPG Administrator
    0/47

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    4,368
    Likes Received:
    2,571
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    Console:
    Xbox
    Would it not be best to make your own topic on this subject, if you have not noticed this post is from 2012 and can be easily missed by members that can offer assistance. This has nothing to do with gold status or member group you are currently in. There are other methods that are easier than this, for example using 360ContentManager v3 it will search your PC for the DLC/XBLA/Containers and you can then select what you would like to upload via FTP, this program also has the unlocking function.
     
  13. SupersaiyanSSJ4

    SupersaiyanSSJ4 Banned (Read The Rules)
    0/47

    Joined:
    May 7, 2015
    Messages:
    167
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Everywhere your Not
    Console:
    Playstation 4
    would be nice if you uploaded some kind on instructions on how to Use the 360 contentmanager v3 when to Inform people about it instead of saying (use this program it's better).
     

Share This Page

Close