HOW TO FIX THE CORRUPTED FILE PROBLEM

willip19 Sep 19, 2013

  1. wi

    willip19 Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 9, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    look everyone seem to be saying they have a corrupted save when they try to play diablo 3 saves that i seen they need to use some common sense.............

    1) first i use horizon bc i just have always so im going to tell u how to fix the problem with that save editor

    ok first start a new game on the usb drive when the game starts save the game on the jumpdrive then sign out of profile and take the usb to the computer

    ok now start horizon up it should automatically see your usb and ur save game

    now open the save and you should see your profile code, console code, and another code line up

    NOW THIS IS WHY YOUR SAVE WONT WORK you dont use the right codes

    ok now open notepade and copy all those codes over to notepad

    now download the save you want and drag it to horizon program it will ask to overwrite say yes

    now open the save and you should see different codes on this save

    what you want to do is replace all those codes with the ones you have on notepad and then save after

    AND YOU HAVE DONE IT

    i didnt need help with this bc i new that i would have to use those codes and if you try to use another save u have to do this again bc horizon doesnt fix the codes for your xbox to read

    hope this helped you NOOBIE CHEATERS HAHA =]
     
    • Like Like x 1
  2. te

    tecknoe Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Messages:
    42
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
  3. serissacofclark

    serissacofclark Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Bonnyville, Alberta
    Console:
    Xbox
    Yea i replace the ID's with MY own ID's and when i load up the save on diablo 3 on my xbox it still says corrupted...and ive tried this for multiple different saves...any advice?
     
  4. ssgoku2425

    ssgoku2425 Newbie
    0/47

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    is it still on the usb?
     
  5. sm

    smikizm Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    58
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    no you have to transfer from usb to xbox hdd or it wont work
     
  6. ssgoku2425

    ssgoku2425 Newbie
    0/47

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    right that's what i was going to tell the op lol
     
  7. skeeter1420

    skeeter1420 Newbie
    0/47

    Joined:
    Dec 18, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Canada
    Console:
    Xbox
    i have a corrupted file on my game new to the site and never modded my file i was playing and my xbox locked up so i turned it off and when i went back to play it it sayed that i have a corrupted file can i get it back and how do i do it
     
  8. Be

    Benster Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 12, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Whoever did this Tutorial, you are the GREATEST.

    I signed in to this Forum just to thank you.

    This TUT helped me with my broken Dark Souls game save.

    Thank you so much.
     
  9. Ma

    MarczO Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 20, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Will this work for a corrupt, unmodded save? My Dark Souls save corrupted when I was in a rush and manually shut the console off while it was doing an auto-save. I know stupid move, was in a rush though.

    By using this method, should I be able to fix my corrupted save? I've tried following the above but it seems by save is still messed upa nd won't load.

    Any help would be greatly appreciated!
     
  10. Ha

    Haelrc Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 26, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    this works on dlc content? I've tried to do this with umvc3 outfits and characters but horizon don't let me change the codes
     

Share This Page

Close