having problems viewing site

danace38 Oct 25, 2012

  1. da

    danace38 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    3/4 of my screen is black when i try to view any topic in any part of the forums . i have re installed chome , updated my java and deleted my cache . i can view home page just fine . any help? thanks . only happens on this site .
     
  2. da

    danace38 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 8, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    even my own post is 3/4 covered in black lol ...
     
  3. Bullet

    Bullet XPG Original Founder EST 2000 XPG Administrator XPG Founder
    550/564

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    20,982
    Likes Received:
    7,959
    Trophy Points:
    550
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Run Ccleaner if you have it.
    Flush DNS
    type in start cmd
    In cmd type ipconfig /flushdns
    Try Firefox


    What are you viewing the site from?

    I have just tried chrome, firefox and IE with no issues.
     
  4. jw

    jwmc1971 Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    i was at this guys house today and all browsers had the same issue . not sure whats going on . we tried cccleaner with no results .he probably wont be using this site anymore but hey , no big loss right ? lol ... thanks for the help though . i will let him know as he cant even see to reply .
     

Share This Page

Close