Halo Combat Debug Menu..

stlmike Nov 21, 2011

  1. stlmike

    stlmike Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    426
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Not my work, found this..

    Did test and does works...

    Code:
    http://ibotmodz.net/forum/topic/20975-halo-ce-debug-mode/
    

    //iBotPeaches

    Requirements:
    • JTAG/Dev
    • Transfer Device or FTP Access
    • Hex Edit Knowledge
    How to do it. In memory editing the tool doing (see bottom of post).

    38 A0 00 00 38 89 86 C4

    change to.

    38 A0 00 01 38 89 86 C4

    Code:
    //ibotpeaches
    //xerax
    //deadcanadian
    First time: Hold RB/LB + RT to launch the menu first time. You can even do this at the mainmenu. A version number will appear in top right if successful.
    
    Hold RB (2 seconds) then click LB. = Pop Debug Menu / Close Debug Menu
    DPAD = Navigate Menu
    A = Select Options
    
    Hold RB (3 seconds)
    - Enables Fly Cam
    - Moves to 3rd Person
    - Moves to 1st Person
    
    Hold LB (+ X Button)
    - Enable/Disable God mode
    - This god mode allows your health to never go past the last red bar. I tested by standing the middle of 3 elites on Legendary. They attacked me over and over and I never lost that last bit of health. The instant I LB + X, It said, "God Mode Off" and I died.
    
    Hold LB (+ A Button)
    - Enable Gun Fly Mode (noclip)
    - Body teleports to camera location
    
    Hold LB (+ B Button)
    - Freezes for screenshot
    - Stored in the active game partition (D), so you have to view it while the game is running. (dead canadian)
    - In the game.cfg file, under the DEBUG section there is ScrShotPath="D://shots". Possibly changing to like HDD1://shots will work? (untested)
    
     
  2. FeralA9X

    FeralA9X The EX-Terminator XPG Administrator
    430/564

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    4,364
    Likes Received:
    2,596
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    Console:
    Xbox
    nice find mike, i was trying to enable the debug menu in brutal legend the other day, the only thing i didnt try was button mashing, will give it a go now hehe
     
  3. Bu

    Bullet Guest

    Nice find :p
     
  4. setsae

    setsae " the one & only "
    0/47

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    2,011
    Likes Received:
    211
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    USA - TN
    Console:
    Playstation 4
    so do we have god mode then , im lost ?
     
  5. stlmike

    stlmike Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    426
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Yep there is God mode And noclip


    Sent from my SAMSUNG SKYROCKET using Tapatalk
     
  6. setsae

    setsae " the one & only "
    0/47

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    2,011
    Likes Received:
    211
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    USA - TN
    Console:
    Playstation 4
    well i need a god mode file then. , i got it now - if any else wants it.
     

Share This Page

Close