Halo 4 FOTUS Armor

Realabro99 Jun 30, 2013

  1. Re

    Realabro99 Newbie
    185/188

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Hello! I am looking to see if anyone with a code generator can provide me with two halo 4 fotus armor DLCs for me and my friend to enjoy new armor in our spartan ops journey. Thank You! Note: if anyone is wondering why me or my friend couldn't do it ourselves is...A. My friend doesn't have a computer, and B. I don't want to answer 4,000 surveys or download plugins to download the code generator.
     
  2. M4H

    M4H Reset King Lifetime Gold
    55/94

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    471
    Likes Received:
    238
    Trophy Points:
    55
    Gender:
    Male
    Location:
    Texas
    Console:
    Xbox
    I think you can us 360 Revolution or Horizon to unlock anything you want. Actually I know you can I've seen me do it but I can't remember which program I used. Anyone a little help?
     
  3. Memphy

    Memphy Blunts and Bombay
    0/47

    Joined:
    May 20, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington DC, United States
    Console:
    Xbox
    code generator.... hahahahahahahaha

    /thread

    I dont think you can mod armor in horizon
     
  4. Re

    Realabro99 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Actually I've seen people do it on Horizon but the dumb thing has any game except halo 4 for me... might be cause of offline mode.. idk
     
  5. Fallen Predator

    Fallen Predator Lifetime Gold Lifetime Gold
    135/188

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    2,134
    Likes Received:
    782
    Trophy Points:
    135
    Gender:
    Male
    Location:
    Aust, Newcastle
    Console:
    Playstation 4
    there is no code generator, and you cant unlock amour on horizon only guns & emblems i think,and i think you have to be diamond to use this..
    [​IMG]
     
  6. Memphy

    Memphy Blunts and Bombay
    0/47

    Joined:
    May 20, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington DC, United States
    Console:
    Xbox
    that is correct. you must be online and be diamond to use the halo 4 tool. I suppose modding your stats in the accolade unlocker in 360rev should work, as long as you set it one below and get the final one online, it should unlock.

    for example... if you need 500 first strikes. then set 499, save and put back on your usb. then go online, play a match until you get first strike, and you should unlock the armor for that
     
  7. Fallen Predator

    Fallen Predator Lifetime Gold Lifetime Gold
    135/188

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    2,134
    Likes Received:
    782
    Trophy Points:
    135
    Gender:
    Male
    Location:
    Aust, Newcastle
    Console:
    Playstation 4
    yeah, that's probably the only way
     
  8. Re

    Realabro99 Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 13, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    thanks
     
  9. twistviper

    twistviper Member
    35/47

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    568
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
  10. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,294
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    I can do an unlock all recovery for you if you'd like. ;) No bans, I did it to my own profile.
     

Share This Page

Close