GTA V issue

Coder123 Jan 7, 2014

  1. Coder123

    Coder123 Finnish Modder XPG Developer TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Console:
    Xbox
    Okay so it has been awhile since i last played GTA V and now i tried to play it again, but everytime i launch disc 2 xex it says "insert disc 2" after i deleted the mandatory update it didnt give that error anymore, but then it just froze.... does anyone have solution for this issue?

    Thanks...
     
  2. XPG Darkside

    XPG Darkside Eating cake.... Gold Subscriber Lifetime Gold
    460/564

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    8,906
    Likes Received:
    5,008
    Trophy Points:
    460
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Eating cake.
    Location:
    In Rockys Fridge....
    Console:
    Xbox One
    Clear your hdd catch and look for any content with a yellow exclamation mark on it which means its corrupted.

    If that dosn't work delete disk one install and reinstall it if you can
     
  3. Coder123

    Coder123 Finnish Modder XPG Developer TeamXPG
    105/188

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Console:
    Xbox
    i just cleared cache on HDD and internal memory, now im waiting until the transfer for D1 is done :p lets hope this works.
     
  4. Coder123

    Coder123 Finnish Modder XPG Developer TeamXPG
    105/188

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    105
    Gender:
    Male
    Location:
    Finland
    Console:
    Xbox
    Im so done with this bs. i tried over 2h today... even downloaded the game again but yet i still get this "please insert disc 2" even tho im launching disk 2... this error makes no sense at all and i have no idea how in the heck did it come to my console in the first place.

    well looks like i cant work on the gta tool then, this sucks alot.
     
  5. Ghardir

    Ghardir Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    130
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Poland
    Console:
    Xbox
    Have you installed content of disk 2? Maybe this can help you on that problem.
     
  6. AColourBlindHack

    AColourBlindHack Je suis un Canadien! Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    389
    Likes Received:
    133
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Canada
    Console:
    Xbox
    This is what worked for me. If you launch XM360.xex, then hit Re-scan all, DLC, and scroll over to the GTA V section, you will see something like: gta0, gta1, gta2 etc. They will appear to be locked. All I did was unlocked them, and then I was able to run GTA V again! Hope this helped! :)
     

Share This Page

Close