Thread Status:
Not open for further replies.

Unresolved .gpd files...

AXTON2PWNAGE Mar 20, 2013

  1. AX

    AXTON2PWNAGE Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    indiana usa
    Console:
    Xbox
    first i shall start off by saying im sorry if im on the wrong forum...but can some1 help...i dont know how to inject .gpd files im using 360 revolution and ive been trying to inject this .gpd file for borderlands but i cant figure it out:(
     
  2. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    I don't think 360Rev is capable of inject/extracting GPD files. :(
     
    • Like Like x 1
  3. AX

    AXTON2PWNAGE Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    indiana usa
    Console:
    Xbox
    can ido it with modio if so how....because horizon wont work on this comp :(
     
  4. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    I use horizon when I do stuff like that. You could PM me a link to your profile and a link to the GPD that you want extracted and I could do it for you.
     
  5. teddyfeathers

    teddyfeathers .. Gold Subscriber Lifetime Gold BANNED
    0/47

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    979
    Likes Received:
    664
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    it is possible with modio thou can be a bit glitchy, trying to remember of the top of my head if you load your profile and hit the contents tab all your .gpd should show but sometimes they don't so you have to keep reloading your profile until they do. I haven't used modio for a long time so I could be wrong.......
     
  6. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    My router got fixed yesterday but I'm at school. I'll get to injecting the gpd when I get home. ;)
     
  7. AX

    AXTON2PWNAGE Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    indiana usa
    Console:
    Xbox
    thanks...but i finnaly figured it out got modio to work :D
     
  8. AX

    AXTON2PWNAGE Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    indiana usa
    Console:
    Xbox
    hye infectcan you help me? i need horizon to inject a savegame.dat into a skyrim same for a dremorelord save...could you do it since horizon wont work on my comp? xelysianx made the mod
     
  9. Tony B

    Tony B Ťサ∑ ㄕ◊к∑㎡◊и Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    May 21, 2012
    Messages:
    3,295
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    I don't know anything about Skyrim modding TBH. Sorry.
     
  10. AX

    AXTON2PWNAGE Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    indiana usa
    Console:
    Xbox
    hey*
     
  11. AX

    AXTON2PWNAGE Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    indiana usa
    Console:
    Xbox
    all you have to do is view a gamesave from skyrim and replace the savegame.dat thats in it with the new one
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close