Gears of War 2 ISO Mods Fix XEX

Scorpion May 29, 2013

  1. Scorpion

    Scorpion GET OVER HERE !!! Lifetime Gold
    155/188

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    527
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    65
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherrealm
    Console:
    Xbox One
    Hi guys as title says can anybody give me some info on how I would fix the xex so I can get my GOW2 modded iso to work?

    Ive burned so many discs and Im not stopping until I get it working lol
     
  2. Dylandy05

    Dylandy05 The Blue Waffle Power Ranger Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rochdale
    Console:
    Playstation 4
    you have to remove the update to get it to work
     
  3. Scorpion

    Scorpion GET OVER HERE !!! Lifetime Gold
    65/94

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    527
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    65
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherrealm
    Console:
    Xbox One
    How do I do that? I have no GOW2 updates on my 360
     
  4. Dylandy05

    Dylandy05 The Blue Waffle Power Ranger Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rochdale
    Console:
    Playstation 4
    u have a jtag or flashed box
     
  5. Scorpion

    Scorpion GET OVER HERE !!! Lifetime Gold
    65/94

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    527
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    65
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherrealm
    Console:
    Xbox One
    I have a flashed slim 360
     
  6. Dylandy05

    Dylandy05 The Blue Waffle Power Ranger Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rochdale
    Console:
    Playstation 4
    if you have modified the xex it wont work once modified jtag/rgh can only launch them and to mod the game u dont have to touch the xex ive modded it myself
     
    • Like Like x 1
  7. Scorpion

    Scorpion GET OVER HERE !!! Lifetime Gold
    65/94

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    527
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    65
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherrealm
    Console:
    Xbox One
    I didnt mod the xex at all I just read that it needed to be fixed before the mods would work!

    But ive modded plenty of iso games and found it odd that the xex would be involved..

    Would you happen to still have the files you used to mod GOW2?

    Thanks for your info too :)
     
    • Like Like x 1
  8. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    155/188

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    710
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    as soon as you touch the default.xex file you can no longer use the iso on a flashed console and your only option would be a jtag/rgh. some of those games will work with just the coal modified as long as you remove any GoW TU's which enables the security check that renders the mods useless.
     
    • Like Like x 1
  9. Dylandy05

    Dylandy05 The Blue Waffle Power Ranger Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rochdale
    Console:
    Playstation 4
    only jtag/rgh modding would would for the xex m8 wasnt saying you did just giving you a heads up so you dont waste discs only thing that need modding as what caboose said for gears of war m8
     
  10. Scorpion

    Scorpion GET OVER HERE !!! Lifetime Gold
    65/94

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    527
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    65
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherrealm
    Console:
    Xbox One
    Thanks for heads up was about to burn another :)

    I used the gears2 iso mod tool that uses the toc and ini files but when i finished modding and burn I get the dirty disc error.

    I have no gears2 tu on my console so im confused as why this wont work!

    I also wasted another disc after I learned that i had to change the md5 to the new one, but still didnt work :(

    Should I just give up hmmm!!
     
  11. Dylandy05

    Dylandy05 The Blue Waffle Power Ranger Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    2,373
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Rochdale
    Console:
    Playstation 4
    mmmm make sure its the same size before it was modded could be whats causing your issue ;)
     

Share This Page

Close