Game covers on My JTAG?

XPGTomo Sep 23, 2012

  1. XPGTomo

    XPGTomo Member
    0/47

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    513
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Computer
    Can I Put Game Covers on my games after i've installed them to my JTAG?
     
  2. madmaca

    madmaca Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    109
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Liverpool, England
    Console:
    Xbox
    use FSD buddy, checkout the Jtag/Rgh tutorials if you need to :)
     
  3. XPGTomo

    XPGTomo Member
    35/47

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    513
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Computer
    Ive Got FSD 3.0 mate :)
    I'm know quite abit about JTAG's but I am just wondering if I can add Game Covers to my games so they dont look Fecal Leaking on my JTAG?
     
  4. madmaca

    madmaca Newbie
    0/47

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    109
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Liverpool, England
    Console:
    Xbox
    soz if I offended you there buddy didn't mean to imply you didn't know how to do it, was just in case lol

    I am running a RGH slim myself and my covers are auto downloaded, I am sure someone less nooby than me will reply and help you out :)
     
    • Like Like x 1
  5. XPGTomo

    XPGTomo Member
    35/47

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    513
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    35
    Gender:
    Male
    Location:
    United Kingdom
    Console:
    Computer
    Im sorry my friend I didn't mean to make you think I was implying that I know a lot about JTAG's I ment I've been doing all the system on my JTAG for a few weeks now and i've got the hand of it buddy,
    My apologies if I made you feel bad :(,
    Forgive me :)
     
  6. gelboy

    gelboy Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    891
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    if you ftp your games over to your jtag/rgh it grabs the screenshots and covers when its finished transfering the game
     
  7. taimur

    taimur Lifetime Gold Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2012
    Messages:
    513
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    If you ftp have a internet connection with your xbox360 just go to the gamecover which is missing and click options in it and refresh artwork it will update your covers ;).
     
  8. wolfarvak69

    wolfarvak69 Donator+
    25/47

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    477
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    25
    Location:
    USA
    Console:
    Xbox
    I am having an issue with this and title updates as well with fsd 3, maybe it is just my piece of junk jtag for now, but it does not show title updates but says transferring or download one at a time so it is doing something somewhere.. i am trying to get it to show me how to see black ops newest TU so i can get the DLC to work :( When i click refresh artwork they all just sit there-- but it shows everything indie games xbla games homebrew, and 360 games ..so 3.0 is a definitive improvement!
     
  9. zorprime

    zorprime Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 27, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    16197 offline games covers. how to new dash supports offline coverart anyone knows how to add them?//
     
  10. tr

    trevymond Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    so how would online work with a jtag if it can't be connected to internet due to love banning!
     
  11. xxatawxx10

    xxatawxx10 Banned BANNED
    0/47

    Joined:
    Aug 21, 2012
    Messages:
    605
    Likes Received:
    197
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    fsd is glitchy (very) just transfer tu via usb or sdk same guys for OP
     

Share This Page

Close