Flashing Hitachi 59

villan4eva Jan 25, 2011

  1. villan4eva

    villan4eva Ultimate Ninja!
    155/188

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    1,987
    Likes Received:
    169
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    On A Long Road To Ninja-ness!!
    Console:
    Xbox
    I'vve Tried Flashed a Hitachi 59 Using Jungle Flasher And It's Tut But It's Tut Says To Select PortIO But I Can't Do That At All I'm Forced To Use WinAPI

    I'm Using A VT6421A PCI Card On Vista 32 OS
     
  2. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    and do you have the via ports only checkbox checked in dvdkey32 tab?wow the second time i didn't read the post properly. you said you are forced to use winapi. winapi should usually be used whenever you can anyways. most people that use portIO have to because of the removed drivers for their 6421 card.
     
  3. madasahat

    madasahat Official XPG Spastic
    155/188

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    6,089
    Likes Received:
    558
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    LUFC
    Console:
    Computer
    its something like alt f10 to change it, cant remember the exact button press, i will look it up for ya
     
  4. villan4eva

    villan4eva Ultimate Ninja!
    0/47

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    1,987
    Likes Received:
    169
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    On A Long Road To Ninja-ness!!
    Console:
    Xbox
    Yeeah All Set Up And I'll Try It Mada

    Edit: Got It Mate, I Re-checked VIA Ports Only On The DVD Tab And It Loaded Up Thanks Any Dudes :D :D :D Time To Try an Hitachi Lol
     

Share This Page

Close