fifa 12 100 pro

cmac7 Jan 17, 2012

  1. cm

    cmac7 Newbie
    550/564

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I cant get info saved on flashdrive after i insert it back in xbox wtf!!!!!

    Some one pls help me. Its been 5 hrs.
     
  2. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Probably a corrupt save or you might have 2 settings file make sure to load right one :)
     
  3. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I did ive downloaded four different files from megaupload and game tech. Used modio and horizon both
     
  4. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    You must not be doing something right then as when i done it mine worked fine
     
  5. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I save info to fd from pc and insert into xbox . It only has my settings 1 saved but not the rehashed. Its brand new fd also.
     
  6. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    this sucks.
     
  7. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    You just drag settings to drive and take out right.
     
  8. Burrows

    Burrows Like A Boss Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    137
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Scotland
    Console:
    Xbox
  9. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    do you acctually have to move form file or can you just copy from xbox settings to
     
  10. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Follow instructions Cmac :)
     
  11. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I am , lol. im really not ignorant all though it sounds like it. Im frakin frustrated. it wont work
     
  12. ADDZ

    ADDZ ( * Y * ) Staff Member XPG Founder
    565/752

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    15,925
    Likes Received:
    6,685
    Trophy Points:
    565
    Location:
    Behind you sniffing your hair!
    Console:
    Playstation 4
    You need to put yours on the desktop and the new one then copy your IDs to the new one and make sure you rehash/resign (Use 360Rev) then place it back on your HDD, that should be that!
     
  13. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    do i have to use 360 revo or cani use horizon. cause i cant get 360 7zip to work
     
  14. ADDZ

    ADDZ ( * Y * ) Staff Member XPG Founder
    565/752

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    15,925
    Likes Received:
    6,685
    Trophy Points:
    565
    Location:
    Behind you sniffing your hair!
    Console:
    Playstation 4
    Yea try Horizon, don't use Modio though that isn't great for rehashing.
     
  15. grantyboy568

    grantyboy568 XPG'S FIFA KING
    0/47

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    8,123
    Likes Received:
    1,531
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Xbox
    Are you swapping the I'd's and then replace the old settings with the new modded 1? If you have 2 settings on there it will just load ur original settings.
     
  16. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I rehash and inject into file. when i look into usb tools and drag back in they are all empty like i didnt copy and paste any thing. im following instructions
     
  17. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    What id set am i supposed to change the munkee version too. there is set 1 2 3 and anonomous
     
  18. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    someone said change the id settings too. its either 123 or anonynous
     
  19. Bullet

    Bullet XPG Original Founder EST 2000 XPG Administrator XPG Founder
    550/564

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    20,982
    Likes Received:
    7,959
    Trophy Points:
    550
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Read this and sloooow down!

    http://www.xpgamesaves.com/topic/14711-noobs-guide-to-gamesaving-tut/
     

Share This Page

Close