fifa 12 100 pro

cmac7 Jan 17, 2012

  1. cm

    cmac7 Newbie
    205/282

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I cant get info saved on flashdrive after i insert it back in xbox wtf!!!!!

    Some one pls help me. Its been 5 hrs.
     
  2. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Probably a corrupt save or you might have 2 settings file make sure to load right one :)
     
  3. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I did ive downloaded four different files from megaupload and game tech. Used modio and horizon both
     
  4. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    You must not be doing something right then as when i done it mine worked fine
     
  5. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I save info to fd from pc and insert into xbox . It only has my settings 1 saved but not the rehashed. Its brand new fd also.
     
  6. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    this sucks.
     
  7. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    You just drag settings to drive and take out right.
     
  8. Burrows

    Burrows Like A Boss Lifetime Gold
    125/188

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,678
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    125
    Gender:
    Male
    Location:
    Scotland
    Console:
    Xbox
  9. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    do you acctually have to move form file or can you just copy from xbox settings to
     
  10. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Follow instructions Cmac :)
     
  11. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I am , lol. im really not ignorant all though it sounds like it. Im frakin frustrated. it wont work
     
  12. AD

    ADDZ Guest

    You need to put yours on the desktop and the new one then copy your IDs to the new one and make sure you rehash/resign (Use 360Rev) then place it back on your HDD, that should be that!
     
  13. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    do i have to use 360 revo or cani use horizon. cause i cant get 360 7zip to work
     
  14. AD

    ADDZ Guest

    Yea try Horizon, don't use Modio though that isn't great for rehashing.
     
  15. XPGBuSh

    XPGBuSh XPG'S FIFA KING XPG Retired Staff
    205/282

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    8,125
    Likes Received:
    1,532
    Trophy Points:
    205
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Playstation 4
    Are you swapping the I'd's and then replace the old settings with the new modded 1? If you have 2 settings on there it will just load ur original settings.
     
  16. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I rehash and inject into file. when i look into usb tools and drag back in they are all empty like i didnt copy and paste any thing. im following instructions
     
  17. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    What id set am i supposed to change the munkee version too. there is set 1 2 3 and anonomous
     
  18. cm

    cmac7 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    someone said change the id settings too. its either 123 or anonynous
     
  19. Bu

    Bullet Guest

    Read this and sloooow down!

    http://www.xpgamesaves.com/topic/14711-noobs-guide-to-gamesaving-tut/
     

Share This Page

Close